Öncelikle araya birilerini sokman pek iyi olmamış fakat şurayı pek anlayamadım.
...
Burda kızla baya bi mesajlaştın sonrasında arkadaşlarının önerileriyle onu tersledin mi ?
Hayir, aradan direkt tersledim. Aslinda tersleme denilemez. Yazi dilini iyi kullandigimi dusunuyordum. Biraz laf cakmali diyelim.

Gercei caktigim lafin kac kac fazlasini geri iade etti ya bana neyse.
Gercek su ki laf cakmasi bile zekice! Yani onunla konusurken beynim tam kapasite calisiyor. Ve ben bundan mutlu oluyorum haz aliyorum...
"6 Yıllık bir ilişkim var. Onun öncesinde de 5 yıllık bir ilişkim olmuştu."
Bu iki ilişkimden dolayı kazandığım tecrübelerden dolayı şöyle bir "nasihat/öneri/tavsiye" verebilirim.
Önce doğal ol. Kızın "seni" tanımasını sağla. Bu şu demek değil. Bizim mahallede bi çocuk var adı xxx iyidir ya... Kızın seni daha iyi tanımasını sağla yani. Bunu nasıl yapabilirsin bilmiyorum (aynı mahallede misin, aynı ilçede misin bilmiyorum) fakat eminim bir yolunu bulursun ve seni (daha iyi) tanıması işe yarayacaktır.
Eğer bu olmaz dersen
Ayrıca içten bir mesaj at. Gerçekten hissettiklerini yaz. Sonrasında dönüş yapacağı günü bekle.
Umarım faydalı olur
Tavsiyeniz icin cok tesekkurler. Beni aslinda gayet iyi taniyor ve -bir arkadas olarak saniyorum- begeniyor-du yani.
Ancak sorun su ki ilk mesaji atmasi da zor, cevap almasi daha da zor. Yani cevap gelme olasiligini hesaplayacak kadar vei mevcut degil elimde. :/ Bu nedenle anonim mesajlasma cok on planda. Ancak bunu ogrendikten sonra da dalabilir bana.