Bloğuna yazdığın yazı hariç hepsini okudum

Öncelikle araya birilerini sokman pek iyi olmamış fakat şurayı pek anlayamadım.

Alıntı
Gecen yaz bir kampa katilacaktim. Buna bir hafta kala ondan mesaj "Merhaba nasilsin? " diye bir mesaj geldi. Bana hissettirdiklerini onun da anlamasi adina donus yapmadim, biliyordum zaten yine donecegini, ve oyle de oldu.

Insanlara cabuk guvenen ve onlari kaybetmemeye calisan humanist bir yapim var. Ve suana kadarki belki en pisman oldugum davranislarimdan biridir bu: Insanlarla ilikilerimi hep zayif gorup baskalarina karsi baskalarinin onerileriyle devam ettim. Arkadasima cevap verirken de kamptan birkac tane -suanki dusunceme gore- geyik-sever arkadasin onerileriyle mesaj attim. Cok cocukca, lakayt mesajlardi simdi dusunuyorum da...
Burda kızla baya bi mesajlaştın sonrasında arkadaşlarının önerileriyle onu tersledin mi ?

"6 Yıllık bir ilişkim var. Onun öncesinde de 5 yıllık bir ilişkim olmuştu."

Bu iki ilişkimden dolayı kazandığım tecrübelerden dolayı şöyle bir "nasihat/öneri/tavsiye" verebilirim.

Önce doğal ol. Kızın "seni" tanımasını sağla. Bu şu demek değil. Bizim mahallede bi çocuk var adı xxx iyidir ya... Kızın seni daha iyi tanımasını sağla yani. Bunu nasıl yapabilirsin bilmiyorum (aynı mahallede misin, aynı ilçede misin bilmiyorum) fakat eminim bir yolunu bulursun ve seni (daha iyi) tanıması işe yarayacaktır.

Eğer bu olmaz dersen

Ayrıca içten bir mesaj at. Gerçekten hissettiklerini yaz. Sonrasında dönüş yapacağı günü bekle.

Umarım faydalı olur