Beyler size tavsiyem her verilen maçı oynamayın, Oly'dir, Serkan'dır, Lewis'dir, Emre'dir kısaca hepsini bilirim. %100000 diye birşey yoktur iyi analiz edersen kazanırsın.
Verilen her maçı siz kendinizde analiz edin eğer kafanıza uyarsa o şekilde oynayın aksi halinde1 kazanır 2 kaybedersiniz. O bahsettiğiniz adamlar kaybedince onlara pek koymaz ama 3-5 kuruşunuzuda öyle boşa çöpe atmayın.
Örneğin şu maçı ele alalım;
Estudiantes Lp - River Plate
Bu maça X/X %10001 fix maç denilmiş.
Şimdi birde biz analiz edelim;
Arjantin ligi lideri Estudiantes kendi sahasında bu yıl lige çok iyi giriş yapan River Plate'yi ağırlıyor. Estudiantes ligde oynanan 13 maçta 6 galibiyet 6 beraberllik ve 1 de yenilgi almış. 13 maçın 6'sını kendi sahasında oynamış ve bu 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik alırken hiç yenilmedi. Son 5 maçına baktığımızda ise 2 galibiyet ve 3 de beraberlik almış.
River Plate'ye baktığımızda ise ligde oynanan 13 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik ve 4 de yenilgi almış. 13 maçın 6'sını deplasmanda oynamış ve bu 6 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ve 3 de yenilgi almış. Son 5 maçına baktığımızda ise 4 galibiyet ve 1 de yenilgi almış.
Ligde ilk 2 sırayı alan 2 takımda evinde çok iyi maçlar çıkaran ve 13 maçta sadece 1 kez yenilen Estudiantes'in bu maçta kesinlikle yenilmeyeceğini düşünüyorum. River Plate deplasmanda her ne kadar istikrarsız olsa da son 5 maçtaki performanı ile güçlü Estudiantes'e kolay kolay teslim olmayacaktır.
Ben iki takımında maça kontrollü başlayacağını düşünüyorum. Bu yüzden ilk yarı X seçeneği benim için uygundur. X/X seçeneği de mantıklı sistemde denenebilir. Güvenilir kupon için Estudiantes kaybetmez seçeneğini öngörüyorum.