kaliteli bir mizahi domain olursa her telden yazabilirsin.
edit: noluyo ya
forumda sorun var sanırım neyse..
hocam şimdi benim düşüncem şu mesala kullandığım bir program var demi xx program bu programın anlatımını yapıcam resmi dilde değilde daha bi samimi yazıcam iki arkadaş arasında geçen bir konuşma gibi argo vs olmadan mesala yine kullandıgım bir ana kartın özelliklerini anlatıcam yada gördüğüm bir yerin nasıl bir yer oldugunu çevremdende yada sağdan soldan yazarda toplayabilirsem süper olucak zaten hal böyle olunca kafama göre neyi iyi biliyorsam o konu hakkında yazıcam belli bir çerçevem yok yani bu durumda bana ne önerirsin keyword bir domain mi yoksa bir karekter yaratıp o karekter yazıyormuş gibi birşey mi olmalı sitedeki başlıklar menüler vs daha neşeli daha samimi şeylermi olmalı mesala arama bölümüne ara değilde " ara bakam " gibi cümlelerlemi tasarlanmalı keyword diyorum ama hangi konu hakkında yazılar yazıcağım belli olmadığından neye göre keyword olucak oda ayrı tabi burda bir mizah bir karekter oluşturup siteyi ona göre tasarlıyıp ona uygun yazılar yazıp vakit öldürmek istiyorum görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.