Arkadaşlar R10 üyesi olarak söylüyorum çıkar düşünmüyorum bak ilahide.com sitem de var ama reklamlar sadece yemin ederimki kendi masrafını çıkarsın başka bir şey yok ve link alma yapamdım bir şey yapmadım. öylesine ilahi ekliyorum. Namaz siteside bilgi üzerine olacak ve "NESİN" nickli arkadaşımız güzel proje çizmiş onu tasarıma dökersek tamamdır olacak inşallah ve güzel şeyler yapınca MKA688 nickli arkadaş pişman olacak bu dediklerine ben kendime güveniyorum. Biraz da ahiretimiz için çaba yapalım yoksa yapıyoruz bu işleride ATAŞ BİLİŞİM olarak firmam var Gaziantep ilinde hizmet veriyorum bu sitenin geliri ne olacak ki olsun olsun aylık 1000 tl olsun şükür buna ihtiyacım yok beni bilen biliyor sabit gelirim var işim var ve müşteri potansiyelimde iyi kardeşim. Ondan dolayı asla para niyetli değil tek hedefim namaz a bir kişiyi başlatsam onun kıldığı her namazın sevabından bende alacağım ama öncelik bu tasarımı oturtabilmektir kardeşim. Sizlerde yardımcı olursanız bunu hedefliyorum. Destek veren herkese teşekkür ederim.