syf01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin banlanman lazım. Ben anlamadım buyur özelden yaz.

Kimseye dil dökmedim. Ceza veren kişi ya taraflıydı yada yanlış anladı dedim. Saolsun açtılar. Ama senin Fenerbahçeye kadar dil döktüğünü kimse dökemez

Senin tüm mesajlarına baktım her mesaj kopya olmuş. Her Fenerbahçe konusuna aynı şeyleri yazıp ortamı gerip gitmişsin. Sonra yağ gibi üste çıkmışsın tüm konularda. Süt dökmüş kedi gibi olmaya çalışmışsın. Adam gerçekleri yazmış hepsi kanıtlı.

Haaa birde sen hala soruma cevap veremedin diğer arkadaş gibi. Yazdıklarımın neresinde hakaret var? Lütfen ENGİN bilgilerinle bizi bilgilendir baaaak lütfeeeeeeeeeeeen

Hocam lütfen baştan sona okuyunuz. Özellikle Security34 şikebahçe ve enayi gibi hakaret ve küçük düşürücü forum kurallarına uymayan yorumu mevcuttur. Kendisi konuyu yoldan çıkarmıştır. Ceza alması veya benzeri bir uygulamanızı bekliyoruz.
Üzülerek söylüyorum ki" dil dökme " kelimesinin anlamını dahi bilmiyorsun. Neyse..
Yazdığın o mesajda ; "Arkadaşa :ana, avrat ve bacı sövsem bana bir şey demeyecek çok genişmiş " demişsin. Geniş burada kilolu anlamında değil heralde.Neye genişse..İşte Bu hakarettir. Aziz Yıldırım ile aklınca arkadaşı kıyaslama yapmış Aziz yılıdırımın davranışını doğru göstermeye çalışmışsın. Oysa hakarete karşılık vermemek genişlik değil erdemdir.

Anlayabildin mi ? ERDEM.