Haddinizi bilin.
Ayrıca o yaşı fake diyen arkadaş, sana cevap verirsem muhtemelen ceza yerim. o yüzden değmez.
Sen az çok anladın ne demek istediğimi.
Senin banlanman lazım. Ben anlamadım buyur özelden yaz.
Boşuna yazmışsın bunları. Çünkü bu arkadaş her mesajında aynı şeyleri yazar. Forumda kimsenin adam akıllı taktığıda yoktur. Mesajlarını arat hep aynıdır. Yıllardır hakemler Galatasarayı korur. Konu şikeye gelince konuyu nereye getirdiğiniz diye kızar ama kendisi her fırsatta Vergi kaçakçılığından , Borsadan dem vurur. Yıllardır Fenerbahçe ye hükümet kumpas kuruyor der. Sürekli Aysal a Hacıosmanoğlun a siyasi anlamlar yükler.Ama çok değil bir kaç yıl önce Statlarında açılan Başbakan pankartlarını , hatta daha 2 gün önce Kığlı nın başbakan için söylediği övgüleri görmez. Arkadaş Fenerli değil Galatasaray a alerjiktir. Fatih Terim in onu çekme bunu çek videosunda o söz öncesinde aynı şekilde defalarca kez elliyle kendini göstermesine rağmen o söz anında da eliyle kendisi gösterdiği için sapıkça anlamlar yükler.? Yazdıklarını da bir kaç kişi haricinde beğenen çıkmaz. Mesajlarını hep aynı kişi alıntılar över gider.Fazla takılma yani.
Uslubun ve konuşmaların seviyesizce.İlk banlayan arkadaşta bu seviyesizliği farketmiş.Sonrası senin dil dökmelerine kalmış..
Ben Aziz Yıldırım zamanında en çok şampiyon olan takımı tutuyorum.

Şimdi sen söyle hangi takımı tutuyormuşum sence, bilebildin mi ?
Son olarak neyi savunuyorsunuz ki ? Şampiyonluk garanti iken bile küfürlü tezahüret var..
http://skorer.milliyet.com.tr/fenerb...18/default.htm
Kimseye dil dökmedim. Ceza veren kişi ya taraflıydı yada yanlış anladı dedim. Saolsun açtılar. Ama senin Fenerbahçeye kadar dil döktüğünü kimse dökemez
Senin tüm mesajlarına baktım her mesaj kopya olmuş. Her Fenerbahçe konusuna aynı şeyleri yazıp ortamı gerip gitmişsin. Sonra yağ gibi üste çıkmışsın tüm konularda. Süt dökmüş kedi gibi olmaya çalışmışsın. Adam gerçekleri yazmış hepsi kanıtlı.
Haaa birde sen hala soruma cevap veremedin diğer arkadaş gibi. Yazdıklarımın neresinde hakaret var? Lütfen ENGİN bilgilerinle bizi bilgilendir baaaak lütfeeeeeeeeeeeen
Tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum. Küfürü eden , küfür edilenler siz değilsiniz. Sadece fanatizm yüzünden bir birinizi kırmaya gerek yok.
Hocam lütfen baştan sona okuyunuz. Özellikle Security34 şikebahçe ve enayi gibi hakaret ve küçük düşürücü forum kurallarına uymayan yorumu mevcuttur. Kendisi konuyu yoldan çıkarmıştır. Ceza alması veya benzeri bir uygulamanızı bekliyoruz.