Yaşım 32 ? ayrıca birkaç arkadaş yüzünden kızdım bunu üstünüze alınmanıza şaşırdım kusura bakmayın. Saygılar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:39:32 -->-> Daha önceki mesaj 17:34:46 --
Çevremde güvenebileceğim hiç kimsem yok arkadaşım vs. malum asosyal yaşıyoruz internetten bu ekibi kurmak sıkıntılı birine işi öğrettiğin zaman 1 ay çalışır daha sonra bırakır kendi işini yapar. Bu tür konularda kimseye güvenemezsiniz en mantıklı olanı bilgiyi belli bir ücretle satmaktır. Sistemin tıkanması gibi bir şey söz konusu olamaz. Saygılar.
Bi kac arkadasa kizdin diye herkesi etkilicek sekilde yazman ne akdar dogru. ustume alindigina ne sasiriyosun ki, niye alinmiyim? itradem 100 degil cocuk mu olyuorum ben simdi? Konuna ilk yzaan benim, iyi güzeldi o zaman, altindan yumurta mi satican da 100 trade olmayanlara satmican onu anlamadim ben? 100 tradesi olunca noluyo kisiler? Ben sana aninda 500 trade yapayim simdi o zaman, 10 liralik ivir zivir sat, al tradeleri hayi bitti gitti. Yanlis konsuyosun.