Bunlar hep 13 puan fark yuzunden. Yan etkileri hafif hafif belli olmaya basladi.
GSliler samimi degil. Fatih Terim zamaninda onu cekme bunu cek diye edep yerini gosterdiginde ne tepki verdiniz? Eger tepki vermediyseniz, bugunde agzinizi acmaya hakkiniz yok. Kulubunuz vergi kaciriyor, hic tepkiniz yok. Kulubunuz borsada milletin parasini hupletiyor, hic tepkniz yok. Aziz Yildirima yillardan beri kufrediyorsunuz, adam cevap verince, ahaaa kufretti, boyle baskan olmaz olayina bagliyorsunuz.
Ayrica Aziz Yildirimi tahrik ederek bir yere ulasamazsiniz. Sadece gereksiz yere adama kufredip, oratligi gerer, cevabinizi alirsiniz. Aziz Yildirimi sevmeyen FB taraftari bile ultracilarin yaptiklari yuzunden adama sempati duymaya basliyor, bunlarin hakkindan anca Aziz Yildirim gelir diye dusunmeye basliyor. Isiniz gucunuz ortami germek. Su konuda bile ortada bisey yok, syf01'i attirmak icin basiyorsunuz cigligi faul var, kirmizi nerde diye. Sahadaki Burak Yilmazin r10 versiyonu gibisiniz. Haluk Ulusoy federasyon baskani olsun, hakemlerin hepsi size eskisi gibi calissin, asagidaki laf icin yine kirmizi cikmaz.

Yanlis isler bunlar. Su asagida yazilanlar icin biri spor bolumunden banlanacaksa, bu konuda yazan herkes (ben dahil) bir sekilde simdiye kadar coktan atilmasi gerekirdi. Insafli olun biraz, igneyi kendinize, cuvaldizi baskasina batirin. syf01 biraz empati kurun, kendinizi Aziz Yildirim'in yerine koyun diye bi laf soyluyor, siz kalkip hakaret var, banlayin diye ortaligi karistirmaya kalkiyorsunuz. Yanlis isler bunlar. Samimi degilsiniz, hadi biriniz lafi yanlis anladi, insanlik halidir diyecegiz, otekide arkadan aragaz verip, syf01'i attirmak icin kasiyor. Yani yaptiginiz ayip, yanlis isler bunlar.
Ozaman konuyu açan arkadaşa ben şimdi ana, avrat ve bacı sövsem demekki bana bir şey demeyecek. Baksana adamdaki gelişmişlik seviyesine! Tebrik ederim