syf01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ban@r10.net başvurdum neyseki üst yönetim mantıklı ve haksızlık yapıldığını gördü cezayı kaldırdı.

Şimdi konuya dönelim. " Aziz Y. yapılan küfürleri savunmuyorum " diyorsun ee neden ilk mesajında ve diğerlerinde belirtmiyorsun. Ne olduda birden dönüverdin. Yok tüm takımlar adına yok onun adına, bunun adına demeye başladınız hocam. Ben söyliyim yazdıklarınız TARAFLI olduğu için için için pişman oldunuz. Dur ben konuyu genelliyimde tepki çekmiyim dediniz.

Sen bir şeyi savunmamışsınki sorun burda sen direk suçlamada bulunmuşsun. Daha ne yazdığını bilmiyorsun.

Evet direk size söyledim ilk yorumumda. Hala bana neresi hakaret söylemediz. Bekliyorum, şu yazdığınız kelime veya sözler forum kuralları veya Türk H. yeri yoktur. Yaptığınız suçtur diyebileceğiniz kanıtınızı bekliyorum.

TEKRAR ediyorum. Size SORU sordum yorumumda ve tekrar soruyorum. Aziz Y. edilen küfürler size edilse bir şey demeyecek misiniz?
Neyin kafasındasınız gerçekten şuan anlayabilmiş değilim, ben hangi konuda dönmüşüm?

İlk mesajımı iyi okumamışsınız, "Dürüstlükten, saygıdan bahseden insanlar nasılda güzel konuşuyorlarmış öyle, örnek mi alacağız biz şimdi?

Ne var bunda? Ki siz şuan Aziz Yıldırım'ı savunuyorsunuz, gerçekten ne yazacağınızı bilmiyorsunuz. Bir şeyler söylemeye çalışıyorsunuz ama başaramıyorsunuz.

Ben o makamda değilim, eğer ki o makama oturmuşsa bunları göze almıştır zaten, laf sokma yarışına çöp forumlarda veya Facebook'ta girin burası size göre değil.

Bu mesajımı alıntı yapmayın, çünkü sizinle muhattap olmak istemiyorum.