UfuX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asıl garip olan yasağınızın hemen kaldırılmasıdır.

"Örnek alacağız" derken, Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamanın ardından bu gündeme gelen video paylaşıldı. Yani benim TEPKİM ona, gel gelelim dayanamadı meselesine Aziz Yıldırım'ın zaten daha önce küfür haberleri mevcut, ben burada yapılan hakaretleri ve küfürleri savunmuyorum ne her iki takım adına ne de bütün takımlar adına.

Siz konuda direk beni hedef alan sözler sarfettiğiniz için bu bir hakarettir.

Dediğim gibi uzaklaştırma cezanızın hemen açılması dediğiniz gibi ilginç.

Bir de takım otobüsüne yapıştırılmış pankart resmini göstermişsiniz, doğru değil. Niye gösteriyorsunuz ki? Ben burada öyle şeyleri mi savundum? Fenerbahçe'nin yok mu bu gibi bir çok terbiyesizlikleri buna diğer kulüplerde dahil.

Burada kimse sütten çıkmış ak kaşık değil, öyle bir savunma yapıyorsunuz ki sanki Spor kategorisinde sadece Fenerbahçe için kötü konular açılıyor gibisinden.
ban@r10.net başvurdum neyseki üst yönetim mantıklı ve haksızlık yapıldığını gördü cezayı kaldırdı.

Şimdi konuya dönelim. " Aziz Y. yapılan küfürleri savunmuyorum " diyorsun ee neden ilk mesajında ve diğerlerinde belirtmiyorsun. Ne olduda birden dönüverdin. Yok tüm takımlar adına yok onun adına, bunun adına demeye başladınız hocam. Ben söyliyim yazdıklarınız TARAFLI olduğu için için için pişman oldunuz. Dur ben konuyu genelliyimde tepki çekmiyim dediniz.

Sen bir şeyi savunmamışsınki sorun burda sen direk suçlamada bulunmuşsun. Daha ne yazdığını bilmiyorsun.

Evet direk size söyledim ilk yorumumda. Hala bana neresi hakaret söylemediz. Bekliyorum, şu yazdığınız kelime veya sözler forum kuralları veya Türk H. yeri yoktur. Yaptığınız suçtur diyebileceğiniz kanıtınızı bekliyorum.

TEKRAR ediyorum. Size SORU sordum yorumumda ve tekrar soruyorum. Aziz Y. edilen küfürler size edilse bir şey demeyecek misiniz?