Öncelikle Moderatör arkadaşı kutlarım. Seviyesiz tartışmaya , konuyu açan arkadaşa gizliden hakaret edenlere izin vermeyip ceza verdiği için.
Öncelikle sana çok güldüm.

Gizliden kimse hakaret etmedim. Hakareti göster merak ettim türk hukuku içinde yazdıklarımın hangisi hakaret. Konuya gelmişsin kulüp başkanı hakkında sallıyorsun, ordan atıyorsun, burdan tutuyorsun, Atatürkçülüge konuyu getiriyorsun, Ultraaslandan giriyorsun hacıosmanoğlundan çıkıyorsun.
Sende o kadar acı birikmişki Aziz Yıldırım hakkında nerden çatacağını bilemedin. Sen hangi takımlıydın bilemedim

Sağır taklidi yapmaktan bahsediyorsun ancak, ilk sayfadaki hakareti "beğen"mesini biliyorsun, ki bu kişi sabah baktığımda banlanmıştı şimdi tekrardan açılmış ve sanırım kategoriden uzaklaştırılmış.
Daha ben tartışmaya girmeyeceğim ki, seviyeyi alt üst ediyorsunuz.
Sapa sağlam burdayım. Sana hakaret ettiğim yeri gösterir misin? Gerçekten merak ettim neresi hakaret veya seni küçük düşürecek bir kelime var?
Ayrıca beni
YANLIŞ anlayarak ceza veren mod. arkadaşa soruyorum konuyu açan gs 'li, kim hakkında açmış Aziz Yıldırım hakkında ne için açmış Aziz Yıldırım sövüyormuş. Onu örnek mi alacağız diyor? Yorum yapanlar kim hepsi Fenerbahçe yüzünden bir çok kez banlanmış üyeler. Biri trabzonsporlu, biri gs 'li mi bjk 'li mi yada ts limi bilemedim o kadar saydırmış yani
Şimdi
mantıklı bir insan olarak soruyoruz Aziz Yıldırım neden sövdü diye?
- 30 dk Aziz Yıldırımın annesine, kız kardeşine ve ailesine çeşitli envayide toplu olarak sövdüler diye Aziz Y. dayanamadı ve oda karşılık verdi diyoruz.
Şimdi konu sahibide demişki "bunumu örnek alacağız". Bende dedim ki sana şimdi aynı küfürleri etsem sessiz mi kalacaksın? Bakın SORU SORDUM hakaret yok. Konu sahibi bana diyebilirki evet sessiz kalacam veya hayır bende Aziz Y. gibi aynı ETİKİYE - TEPKİ verecem diyebilir. Yetkili arkadaş yanlış anlamış sanırım sövdüm veya hakaret ettim zannetmiş. Olabilir diyorum keşke bana yorumumu nasıl anlamış diye mesaj atsa sevirinim.
Son olarak ufuk bey buyrun sizin takım otobüsü baya örnek alabilirsiniz!