netkoLiX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Videoyu pek izleyemedim ancak izlediğim kadarıyla pek bir öldüresiye döve göremedim. Hızlı geçiştirdiğim için olabilir, bilemiyorum. Ayrıca olayın içeriği önemli, polislerin çoğu sütten çıkmış ak kaşık değil ama aralarında çok iyilerinde olduğunu biliyoruz. Keyfi dayak atma işlemleri şu şekilde oluyor (genelde) polis gözaltına almak istiyor ve karşısında ki küfür ediyor. Küfür sonrası poliste tartaklamaya başlıyor.

Sonra gözaltına alınacak kişide vurmaya başlayınca hepsi birden çullanıyor. Türkiye'de olduğumuza şükretmek lazım. Başka ülkelerde silahı görsün polis bir defa uyarır, atmazsan ölürsün. Bu yaralama aletlerinde de geçerlidir.

Engelli insanlara bile acımıyorlar. Türkiye'de durum böyle değil. Çevre duyarlı. Hani yüz tane haber izlersiniz yüz tanesinde duyarsız olunur ama işte bu böyle değildir.

Açın elin gavurlarını kadınlara sokakta işkence ediyorlar, tepki gösteren yok.

Bizim ülkemiz öyle mi? değil. İşin birçok boyutu olduğu gibi maddiyat ve eğitim gibi önemli faktörler bizim ülkemiz için en geçerli sebepler. Kadın ya da erkek iki kesiminde eğitimli olmalı, empati duygusuna sahip olması şarttır.
3 Dakikalık görüntüyü her halde viçdanınız sızladığından veyahüt işinize gelmemiş olmasından dolayı izlememisinizdir.
Keşke video'yu izleyipde öyle bir yorum yapma gereği duysaydınız.
00.45 den sonraki görüntülere bak bakayım nasılda vuruyorlar .O darbelerden biri veya bir kaçı o anki hengabede bir başına gelse veya hayati bir organına gelip en basittinden başında iç kanamya veya beyne bir zarar verse ne yapcaksın.

Kusura bakmayın ama görünen köy klavuz istemez orda 4-5 polis almışlar adamı suçluyu her neyse göz göre göre darp ediyorlar vuruyorlar. Hatta hatta etkisiz halla getirdikleri halde keyfi bir çoplama var orda ve siz malesef bunu göremiyorsunuz. veyahüt gördüğünüz halde söylemek işinize gelmiyor.

Polisin bu şekil kişileri tartaklaması darp etmesi hiç etik bir davranış veya durum değildir.Bunu asla savunulacak bir tarafı yoktur .

Polisler bizim başımızın gözümüzün üstünde yerleri var. Ben polislere dikkat ettiysense iyi veya kötü diye ayrım yapmıyorum. Ayrıca polisimide devletimide askerimide çok seviyorum ve ALLAH polisimizin tırnağını taşa vurmasın her zaman derim. ALLAH eksikliklerinide vermesin. Ama işin özeti kısası burda yapılan yanlış. bu kadar basit.

Ayrıca bu görüntü abd de olsa yanlıştır ingiltrede olsa yanlıştır bu kadar basit.

Ayrıca yakalanan kişinin bir suçu var ise bunu cezasını kesmek benim veya senin işin değildir. Mahkeme karşısına çıkar savcı gerekli kararı verir cezası neyse çeker. bu iş bundan ibarettir.

not:
trvendetta yazdığın yorum gerçektende çok yanlış.Biz şiddetin kötülüğünden bahsediyoruz iyi bir şey olmadığını söylemye çalışıyorum gel görelimki sen burada gelip ne yazıyorsun.
Kim bu devletin malına 1 kuruş zarar veriyorsa ALLAH onun cezasını versin.