Alıntı
Yanılıyorsun kardeşim. Ben türkiyede burda kazandığım paranın bazen çok daha fazlasını bazende yarısını kazanıyordum. Ben paraya çok düşkünüm!!! Bir çok şeyimi kaybettim para yüzünden.. Çok özele girmiyeceğim ama para her şey diyen bir adamım ben.. Bir çok zaman şimdi bile para her şey ama.. Para herşey değil işte.. Bi memleket değil, bi eş dost değil.. Bir gülücük bir sevinç değil..
Eğitim ve iş olanakların (kabiliyetin) yetersiz ise bu bende olabilirim sende bir başkasıda iş bulması ve çok para kazanması zor. Yurt dışındada zor. Ben hatrı sayılır bir maaş alıyorum. 16 yıl eğitim, özel kurs ve geceden sabaha işimle alakalı kafa patlattım. Türkiyede kalsam ki geçen seneye kadar kendi şirketim vardı.. Sadece işin ticaret boyutunda sıkıntı yaşıcakdım. Burda ben tiacarete karışmıyorum. İşimi yapıyorum alıorum maaşımı.. Bu konu uzar gider. Yurt dışına çıkılmasın demiyorum. Aslında bir kelime eksik yazmışım.. yurt dışına bilinçli çıkılsın... ben gidiyorum yurt dışında yaşıcam ile olmuyor...
Türkiye'de para herşeydir. Örnek olarak dünyanın en temiz en dürüst en ahlaklı insanı olsan 4 faturayı ödeyemesen 2 ödeme geciktirsen *********** sahtekar olursun Kimse demez ki dolardan böyle oldu, kimse demez ki devletin krizi halkı vurdu, kimse demezki fındığı elmayı kirazı don vurdu. Yeterrki dara düş. Darlığın batmanın adı Türkiyede DOLANDIRICILIK
Eğer çok arzuluyorsan aile yaşamını gel yer değiştirelim. Sen benim sıkıntıları al karşılığında ailenle dostunla ol, yolda sokakta Türkçe konuş. Bende Yurtdışında yalnız olayım.
Ama sıkıntısız olayım. Borçsuz olayım.
Beni düşündüğün için sağol. Ben bir Arapla, bir Uygurla, bir Özbekle, bir Afganla pekala konuşabilirim. Dost olabilirim.
Türkiye'de kepçe operatörü neredeymiş 2000 dolar temiz para aldığı?
Hekim bile 2000 dolar almıyor ( temiz para değil yani masrafları kendine )
İşte herşey para değil diyorsun başta onun cevabını verdim de zaten. Ben Lise hayatımdan bu yana ailemi ancak bayramdan bayrama görüyorum 18 yıldır yalnız yaşıyorum zaten. Neden?
Yolsuzluğun sahtekarlığın itliğin pezevenkliğin İşadamlığı 0lduğu Türkiye'de helal lokma kazanarak ayakta kalabilmek için