Moutinho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu bırakın bu işleri. Kimse samimi değil diyoruz. Aziz de suçlu GS taraftarı da diyoruz. Daha Aziz'i savunuyorsunuz diye tribe giriyorsunuz.

Siz bırakın Aziz'i de. Çok önemli bir başarı yakalamışsınız. Buna rağmen başkanınız ve yönetiminiz maça gitme zahmetine bile katlanamamış. Sadece tetikçi Lütfü Arıboğan'ı göndermiş. GS taraftarı orada organize bir şekilde küfür ediyorsa Lütfü'nün parmağı vardır bu işte. Bayan basketbolunda başarılı olmuşsunuz, kupayı almışsınız bir önemi yok sizin yönetimin gözünde. Tek amaçları provokasyondu. Bunu da başardılar. Bizim başkan da bu oyunu yedi. Hiçbir şekilde Aziz Yıldırım'ı savunmuyorum. Yaptığı yanlıştır. Kınamak da hakkınız. Ama işte biraz da gözünüzün önündeki gerçekleri de görün.

Başarınıza sahip çıkın diyoruz kötü bir şey mi diyoruz? Çünkü yönetiminizin gözünde zerre değeri olmayan bir branşta Avrupa'nın en büyük kupasını aldınız. Kutlayın zaferinizi diyoruz işte. Kutlayın ama bu takıma da sahip çıkın diyoruz. Seneye göreceksiniz yönetiminiz o şubeye hiçbir yatırım yapmayacak. Sahip çıkın ki rekabet bayan basketbolunda da devam etsin. Türk sporu gelişmeye devam etsin.

O mesajı beğenmemle yazdıklarım arasında nasıl bir alaka kurdun bilmiyorum. Sana hakaret ettiğini de düşünmüyorum. Sen yanlış anlamışsın ki ceza bile almamış. Beğen tuşuna bu kadar takılı kalmak yerine yazılanları okumaya zaman ayırsaydınız daha rahat anlaşabilirdik. Sağlık olsun.
"Ne alaka" olduğunu ben bir önceki mesajımda alıntı yaparak belirttim. Sabah baktığımda rumuzu çizikti, yani banlanmıştı, şimdi ise kaldırılmış. Demek ki kategoriden uzaklaştırılmış.

Küfürü savunmuyoruz, biz başarımıza da, başarınıza da sahip çıkıyoruz. Burada iki TÜRK takımının başarısı var. Ancak konu iki TÜRK takımı değil, yöneticilerinin örnek olması gerekirken yaptıkları hareketleridir.

İyi günler.