Ben size katılmıyorum. Garanti işte sizi ilk sıraya getiririm şeklindeyse elbette bu tarz kişilerden uzak durmak lazım.

Ama şu bir gerçek, ben sitemin adresini verip, seo hizmeti verecek kişi bunu analiz edip gerçekten bu siteyi ilk sayfaya getireceğinin garantisi vermiyorsa, site sahibi neden çalışacak?

Siz kendinizce elbette para ve emek harcayacaksınız doğru. Fakat site sahibi de para ve zaman harcayacak. Bana kalırsa zaman her şeyden önemli. Konusunda uzman bir seo hizmeti sunan kişi doğru analizlerle sitenin sırasında yükselme garantisi verebilir, birinci sayfaya getirme garantisi de verebilir.

Kusura bakmayın eğer kumar gibi çıkabilir de çıkmayabilir de deniyorsa o kişi yeteri kadar uzman değildir. Garanti veremeyecek durumda olan kişiyle kolay kolay kimse çalışmaz.

Ben konusunda uzman bir seo hizmeti sunan biri bulsam, güvenebilsem hemen çalışacağım. Ama maalesef önüne gelen birkaç blog ve paravan site açıp, seo hizmeti vermeye çalışıyor.

Bence herkes kendi işinde uzman olmalı. Uzman değilse ortaya çıkmamalı. İŞini hakkıyla yapmalı.