Tüm yazıdan sadece "hazımsızlık" sonucunu çıkarana ne yazsam boş aslında. Hiçbir annenin 1X puan etmeyeceğini söyleyip de ölmüş annelere küfür eden taraftar grubunu da kutlamak ilginç olmuş.
İlk yazdığım yazıyı tekrar tekrar okuması dileğiyle. Kimse kimseyi savunmasın. Hiçbirimiz samimi değiliz işte.
Fenerbahçe taraftarı mısınız? 2 yıl üst üste Avrupa'nın en büyük kupasında final oynayan takımınıza teşekkür edip, ezeli rakibimizi bu büyük başarıyı yakaladığı için tebrik edin.
Galatasaray taraftarı mısınız? Artık başarıyı kutlamayı öğrenin. Büyük bir başarıyı gölge düşürecek hareketler yapmayın. Yöneticilerinizin bile önem verip, gitmediği bu kupaya sahip çıkın, başarıların devamlılığı için çabalayın. Ve ezeli rakibinizi tebrik edin.
Bu kadar zor mu? Küfüre karşıysanız ikiyüzlü olmayın. Birilerinin küfürlerine sağır taklidi yapıp, diğerinde kıyameti koparmayın.
Sağır taklidi yapmaktan bahsediyorsun ancak, ilk sayfadaki
Alıntı
Ozaman konuyu açan arkadaşa ben şimdi ana, avrat ve bacı sövsem demekki bana bir şey demeyecek. Baksana adamdaki gelişmişlik seviyesine! Tebrik ederim
hakareti "beğen"mesini biliyorsun, ki bu kişi sabah baktığımda banlanmıştı şimdi tekrardan açılmış ve sanırım kategoriden uzaklaştırılmış.
Daha ben tartışmaya girmeyeceğim ki, seviyeyi alt üst ediyorsunuz.