Merhaba arkadaşlar,
Açacağımız olan bayan
iç giyim e-ticaret sistemi için en son kararı
opencart yönünde kıldık. Bu yüzden
tasarım çizdirilecektir. İstenilen : - Türkiye sektörüne hitap edecek bir e-ticaret sitesi düşünülmekte, themeforest tarzı tasarımlar ülmekize biraz ters. Bayan kullanıcılar güçlük çekecektir. Yani büyük butonlar kocaman slider vs gibi tasarımlar istenilmemekte.
- Nasıl olmalı derseniz? Sektör belli hepsiburada.com / incehesap.com düşünüp referans alabilirsiniz temel çizgiler olarak.
- Renkler tamamen simsiyah koyu bir tasarım olmayacak şekilde pembe mor gibi bayan gözüne hitap edecek şekilde olmalıdır.
- Bir e-ticaret sitesinde en dikkatimi çeken olay anasayfada ürün listesinde ürünlerin birbirine girmiş gözükmesi arada ürünleri bölecek kılavuz çizgi vs olmaması!
- Anasayfa tasarımı / kategori listeleme sayfası / ürün detay / text sayfası / form iletişim sayfası şeklinde olmalı.
- Tasarımın her aşamasında tarafımıza iletip gerekli düzenlemeler istenilip bu doğrultuda işi devam ettirmelisiniz. (Köklü değişimler olmaksızın/Küçük düzenlemeler vs.) Bunla ilgili sözleşmede madde olacaktır.
Olursa İyi Olur! :- Responsive bir tasarım çıkarabilirseniz daha iyi olur...
- Tasarım kesinlikle psd ve valid css/html olarak teslim alınacaktır.
- Tasarım opencart'a giydirileceğinden direk opencart giydirebilecek arkadaş varsa daha iyi olur.
Bilmeniz Gerekenler :- Fiyat teklifleri bu konu referans alınarak sizin tarafınızdan bana pm olarak iletilecektir,
- Anlaştığımız arkadaş ile %50 iş öncesi şeklinde ödemesi geçilecektir,
- Tasarımcı arkadaşın belirlediği teslim süresi referans alınarak iki taraf sözleşme imzalayacaktır!
- Tasarım giydirme aşamasında ek sayfalar muhakkak çıkacaktır, bu sayfalar ücreti karşılığında çizdirilip koda dökülecektir. (Bu madde sözleşmede yer alacak.)
- Bu maddeleri kabul etmeyecek verdiği günde tasarımı teslim edemeyecek arkadaş varsa lütfen ulaşmasın!
Kısacası... Ne benden size zarar, ne sizden bana zarar
Son olarak; Göndereceğiniz pmlerde tasarımı
responsive olup olmayacağını belirtin,
opencart mı yoksa html valid mi yoksa sadece psd mi teslim edeceksiniz belirtin!
Ve tabiki sunduğunuz fiyat teklifi ve x gün içinde teslim şeklinde belirtiniz! Bir kaç referans sunarsanız tabiki iyi olur
Tekliflerinizi bekliyorum. İyi Çalışmalar.