Ve yine ben tuzla buz oldum sil baştan!
Okudukça piyasadan soğuyorum yeminle ne yapıcam nereye gidecem şaşırıdım.
Bize özel tasarım şart! Piyasadaki opencart tasarımlar vasat, eklentiler vs toplama gibi birini ordan birini burdan almak gerekecek. En önemlisi psd çizdirilse kim opencart giydirecek? Hepsi tamamen zamana dayalı. Zaman kaybı! İyice canım darlandı. Öte yandan önde gelenler diye bildiğimiz ideasoft ve imağaza gibi kuruluşlar bunu yapıyorsa,
biz nereye gidelim? :/ CİDDİ ANLAMDA DARLANDIM!
Themeforestten veya Templatemonster (ki benim önerim monster) tema al
@osdem66 bu arkadaşla görüş .Hatta onun hepsiburada teması var bilmiyorum iş görür mü ?
Sanal posunu modülünü ayarlasın gir piyasaya. Salla hazır paketleri hepsi cep düşmanı. Hitin artar banwitdh ödersin. xml kodu istersin para ver derler resim yüklersin yerini artır derler. İş tickete gelince iki kodlamayı değiştiremezsin.
tsoft u önerebilirim. Biraz maliyetli ama pişman olmuyorsunuz. Neredeyse hergün bir ton ticket gönderip birşeyler soruyorum, yardım istiyorum aynı gün içinde hepsine cevap geliyor.
satın aldıktan sonra size satışı gerçekleştiren satış temsilcisi bile size yardımı bırakmıyor bir talebiniz olduğunda yardımcı olmaya çalışıyor. Ama dediğim gibi maliyeti diğerlerine göre biraz fazla
T-soft'un altyapısını da inceledim (tabi oldu baya) Çok sağlam bir seo altyapısı var. Ve kesinlikle özelleştirebileceğin bir tema sistemi var. Ideasofttan -hele hele bilginetten uzak dur düşünme bile.
Opencart düşünürseniz forumda
@osdem66; diye birisi vardı oda konyalı tanımam ama bir ara ondan tema almıştım yardımcı oluyor, size de destek verip iyi bir iş çıkartabilir bence iletişime geçin bir sorun soruşturun.