Herkese hayırlı sabahlar ilk öncelikle..
Abim için netten bir kaç film indiriyordum genelde mozillanın video download helper eklentisiyle film sitelerinden 720p yada 1080p filmlerin linklerini çekip Free download manager yardımıyla hızlıca indirirm velakin bugün ilk defa karşıma ilginç bir uzantı çıktı..
Reklam olmasın diye site ismi vermiyorum sitede bir komedi filmi bulup video linkini bulup indirdim velakin windows media player bir türlü açmadı daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım vlc media player düzgünce çalıştırırken neden onda sıkıntı çıkıyor derken direk siteye girip download helper ile indirmeye çalıştım oda ne ?
Videonun uzantısı .webm diye ilginç bir şey..
Bu konuda uzman arkadaşlara 2 sorum var yardımcı olana minnettar kalırım..
1-) Bu uzantı nedir nasıl bir format biçimidir ?
2-) Bu uzantıyı FDM ile indirdiğimden dolayı .webm uzantısıyla inmedi direk sonuna .mp4 yada .avi yazabiliyorum VLC media player açalabiliyor velakin windows media player açmıyor acaba Usb yoluyla LCD tvde bu filmi çalıştırabilirmiyim ? Yani benim her ne kadar sonuna .mp4 yada diğer herhangi bir formatı yazsamda etkisi yokmu ille .avi, .mp4 gibi formatlara mı çevirmem lazım ?
Uzun olduysa kusura bakmayın, güzel bir site buldum görüntülerde kaliteli görüntüleri var ve reklamsız filmleri rahat indirebiliyorum umarım LCD tv de sorunsuzca çalışırlar açıkcası format değiştirmek uzun sürdüğünden dolayı hayal kırıklığı yaşamam