macos01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

....

Merhaba hocam saadet zinciri, network affiliate ağı ile alakamız yok bir üretici var siz bu kişiden satış başı kazançla kazanıyorsunuz satarsan kazanırsın herşey senin elinde ref sistemi yok üye çekme gibi bir sıkıntı yok uygula-kazan şuan çalışmaktayım ve 2 saat içerisinde 8 sipariş aldım ki satış başı kazancı günlük bir işçinin yevmiyesine denk geliyor bu kitabı çıkarmamdaki amaç kitap 10-20 tane satıp elime 300-500 geçirip insanları dolandırmak vs gibi bir derdim yok bu kitap çıktığı andan itibaren en az 50 kişi zaten alacak ve gelen yorumlar doğrultusunda devamıda gelecektir. Kitabın 1000 adet sattığını düşünürsek çok güzel miktarlar yapıyor. Bir satış ortağı sadece şunu düşünür "Su akarken testiyi doldurmak." Amaç budur.

Tekrar söylüyorum saçma sapan affiliate bilgileri, balık tutma mantığı, ekini ek hasat zamanı topla gibi taktikler yok uygulandığı andan itibaren para kazanmaya başlayacak bir sistemden bahsediyorum Kimse yanlış anlamasın piyasaya bakarak..
O zaman belirli bir çevremizin olması veya sosyal çevremizin geniş olması gerekmez mi ?