Ben bu konuda ilk mesajda satir basliklari istedim ama vermediniz, es gectiniz, bilerek veya bilmeyerek.
Site acin reklam koyun hit cekin adsenseden kazanin demeyeceksin ama diyeceklerin az cok tahmin ediyorum:
Ne satar ne satmaz arastir dur.
Satacak urunun kar marji ne, donusum orani ne vs vs.
satacak urunun hedef kitlesi kim,
O kitleye ne uygun nasil ulasirim (tek urun satis sitesi, facebook reklami, twitter reklami, adwords vs vs ).
Musteriyi nasil baglarim (sonra bir daha siparis versin diye (bunu dusunmemis de olabilirsiniz)
Yukarida listelediklerimin bilgileri hepsi acik erisimde var.
Belki de kitabiniz genel olarak 5 para etmez olabilir, orda tek bir kelime, tek bir cumle okuyana daha parlak fikir dogmasina yardimci olabilir. Her sey olabilir ama madem siz bilgilerinize cok guveniyorsunuz, burda zaman harcayacaginiza oturun yazin cizin, basari olceginiz kitap satisi ve geri bildirimler olur, "burda bos adamlarin bos laflari degil", ben dahil.
Sonra da ergenlere satip aaa burda faydali bilgiler varmis geri bildirim almaktansa bu isin erbablarina satin, verin incelesinler onlar yorumlarini biraksinlar....
Merhaba hocam sürekli bir yanlış anlama mevcut ben şu şöyle bu böyle yapılır diyere kişilere kitapta boş bilgiler vermiyorum burda anlamanız gereken konu bu piyasadaki kitapları okudunuz boş içerikle karşılaştınız bu benimle ilgili bir sorun değil ben kitapda direk okudukan sonra para kazanabilecek konuma getiriyorum okurları tek bir ürün var milyonlarca ürün değil hocam benim ve 5000 ortağın sattığı tek bir ürün bunu satacağız piyasası yüksek bir ürün balık tutmanın mantığını değil direk balık tutmayı öğrenebilecek satın alan arkadaşlarımız kitabı yazmaya başladım bu ayın sonunda çıkartabilirim saygılar..