1650 lira fatura, 180 lira 1 yıllık uzatma süresi 1800 oluyor. şimdi siz telefon sattığınızda kasko yaptırırsanız onu esmi geçiyorsunuz onun üzerinden mi gereken indirimi yapıyorsunuz müşteriye hiç sunmuyormusunuz telefoncu olarak garanti konusunu hocam yapmayın allah aşkına. fatura 1800 küsür
Bak hocam şimdi şöyle bir yanlışın var. Sen bunu faturaya ek alarak zaten fahiş fiyata almışsın 1. Senin ödeme yılını 1 yıl fazladan uzatıp ek para vermen cihazı senden alacak olan kişiyi çok ilgilendirmez bu 2. çünkü bunun taksitlerini alıcı değil sen ödeyeceksin.
Senin paraya yada takasa ihtiyacın var, dolayısıyla bizim burada söyleyeceklerimiz baltalamak değil, sana yardımcı olmak adınadır. Sonuçta şahsen bana giren çıkan bir para yada mal varlığı olmayacak.
Alıcı olan kişi senin kaça aldığını yada fatura değerini değil, alacağı fiyatı bilecek. Seninle anlaşmadan önce de öyle böyle piyasasını araştıracaktır. Ben şimdi buraya link mink eklemeyeyim yanlış anlaşılmaması adına ama biraz araştırdığında sıfır kapalı kutusunda olanlarını piyasada ne kadara bulabileceğin belli.
Şimdi senin yerinde ben, benim yerimde de sen olsan piyasadaki sıfır kutusunda açılmamış fiyatını araştırıp ona göre mi alırsın yoksa direkt gelip benden bu cihazı mı alırsın?