Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet asikar, ben Affiliate Marketing ile calismaya basladigimda sen hala ayakkabini baglamiyordun ! Musa erdogmusun o dandirik kitabini (dandirik diyorum cunku icerigi her yerde bulabileceginiz bla bla bla seyler mevcuttur, ozel bir sey yoktur) yayinlamadan once yapiyordum.

Turklerde onyargi olabilir, onu bilemem ama ben turk degilim...
Not: Affiliate Marketing ile sayisiz ipuclari (ise yarayan) ingilizce olarak var internette hemde acik erisimde, nerde aradiginiz onemlidir. Turkce olarak ise yavas yavas Satis ortakligi ile ilgili makaleler cogaliyor ama cogu mutlaka makalenin sonunda size bir urun kakalamaya calismaktadir, dikkat edin, umut satin almayin !!!
Hocam siz birşeyleri yanlış anlamış görünüyorsunuz bizim işimizin musa erdoğmuşla vs alakası yoktur. Ben sadece o kişiyi türkiye'ye satış ortaklığını getirmesinden dolayı örnek verdim bunu anlamalısın söyledikleri ölçüp tartmadan buraya yorum yapman yanlış zaten yanlış tavırlar kullanıyorsun benim musa erdoğmuşu örnek olarak vermemdeki amaç sadece türkiyede bu işi yapmış olmasıdır yaptığı işle benim bir alakam yok ben tamamen farklı bir şekilde farklı bir ürünün pazarlamasını anlatıcam kalkıpda site açın reklam koyun hit çekip adsenseden para kazanın diye birşey ortaya atmıyorum anladığınızı umuyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:07:28 -->-> Daha önceki mesaj 21:04:02 --

garbiyar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sevgili kardeşim bu forumda o kadar çok insan var ki aylık 1000 TL bile kazanamayan, hayalleri suya düşen, artık bu sektörden umudunu kesen, her geçen günde çoğalıyor bu kişiler. Anket konusu kendi alanında zaten bir soru işareti, yabancı bir kaç site ile çalıştım bu tür söylemler yüzünden ama 5 lira bile kazanamadan vaz geçtim.

O yüzden genel çoğunluğundan bahsettiği gibi önce 4, 5 cümle dahi olsa sistemin nasıl yürdüğünü anlatmanız lazım.

Eğer ki bu ön bilgi insanların kafasına yatarsa 1000 TL bile verir o kitaba, saygılarımla.
Merhaba hocam çok güzel bir konuya değinmişsiniz birçok kişi dolandırdığı için o kadar insanı böyle yorumlar gelmesi normal fakat sistem basit hocam satış ortaklığı bir ürünü farklı mecralarda pazarlayarak satmak bu kadar daha açıklayıcı ne olabilir bilmiyorum. Pazarlamanın birkaç yolu var bunlardan bahsediyorum fakat en iyi ve en etkili yöntemi öğretici bilgilerle sunuyorum kitabımda. Saygılar.