Hocam herkese göre değişir söyleyeceklerim ama ben gezmeyi pek seven biri değilim yeğenlerimi ve abimi görmek için annemle birlikte gittim.İnsanlar soğuk gibi geldi bana pek beğenmedim amerikayı new york = istanbul heryer insan kaynıyor koca koca binalar yani ne bileyim herhangi bir avrupa ülkesi olsaydı daha hevesli gezerdim sanırım amerika farklı bir dünya farklı bir düzen adapte olmak yaklaşık 1 ay zorladı beni 1 ayım gitti kaldı 1 ay yavaş yavaş alışmaya başlamıştım.Ama bavulunuzu alıp 1 hafta 2 hafta gider otelde felan kalırsanız o zaman tadı damağınızda kalır.Evden dışarı çıkıyorum sokakta bir insan bile yok tek başıma dolaşıp duruyordum bütün gün abim zaten işe gidiyordu evimizin yanında market felanda yoktu gezilcek görülcek birşeyde yoktu.Düşünüyorumda yanımda yaşıtım biriside olsaydı o zaman tam tadı çıkardı.
Amerika'da en sevdiğim şeyde her ülkeden insanlarla her salı futbol maçı yapıyorduk şampiyonlar ligi gibi brezilyalısı , italyanı afrikalısı , türkü , çinlisi , japonu o çok zevkli oluyordu işte
Bu tamamiyle dil bilmek ile alakalı.
Dil bilirseniz , dünyanın her yerinde eğlenebilirsiniz.
Türkçe ile sadece Türkiye zevk verir size.