Worspress bilmediğiniz söylemenize rağmen yapılan yorum ve negatif eleştiriler hiç hoş değil. Tamam sert çıkmış olabilirsiniz ama kim olsa yerinizde aynı şeyi yapar, neden mi? bir işe kalkışıyorsunuz daha yolun başındasınız yardım talep ediyorsunuz ve yaptıklarınızı anlatıyorsunuz, ben çıkıp size o öyle olmaz diyorum. Ama neden öyle olmayacağını anlatmıyorum.
Bu olur mu? olmaz neden çünkü bu hamlenin yardım ile pek alakası yok. Doğru olan şudur. Arkadaş o yaptığın olmaz çünkü şu şu şu nedenlerden dolayı olmaz biliyorum çünkü denedim dersin yada arkadaşım denedi olmadı dersin işte o zaman tamamdır.
Hocam olaya tarafsız bir şekilde yaklaştığınız için size teşekkür ederim.Aşağıda yazacaklarım sizinle alakalı değildir hocam.
---
Aslında konuda alay edilecek bir konuda ben göremiyorum. Yani benmi farklı düşünüyorum. Ortada bir şey yoksa, varmış gibi davranmanın alemide yok dimi. Konuda alay edilecek bir durum yok. Kendinize başka eğlence bulun diyorum bu arkadaşa.
Ayrıca webtime bu arkadaşla senin aranda bir ilişki var.
https://www.r10.net/wordpress/1203122...bilecek-2.html
Alıntı
aLKaDraZ, arkadaşım işini halledince farklı bir kişiliğin ortaya çıkmış, buradaki insanlar sana yardım amaçlı kendi bilgilerini aktarmaya çalışıyorlar sen gider yapıyorsun, emin ol doğru yolda değilsin
Şimdi bende sana diyorum
"Birinin gerçek yüzünü görmek istiyorsan, kendisine hiçbir iyiliği dokunmayan birisine nasıl davrandığına bak." -Paulo Coelho
Bu adamın sana daha önce iyiliği dokundu diyemi benim kişiliğime laf ediyorsun.Adamın bana ilk postunda hiçbir bilgi aktarımı yapmamasına ve benim bu konuda haklı olmama rağmen. Bu durumda asıl sen işini halledince farklı bir kişiliğe bürünmüş bir insan olmuyormusun ? Sana iyiliğim dokunmadı diyemi bana haksızlık ediyorsun. ... "Kimseye kendinizi anlatmaya uğraşmayın,Herkes sizi kendi işine geldiği gibi görür." Tekrarlıyorum sen beni kendi işine geldiği gibi değerlendiriyorsun.Ya siz nası insanlarsınız ya bana ettiğiniz lafların hepsi sizdede var.
WebTime kardeşim aynen sana iletiyorum,
Alıntı
Tevbe 119 : Ey iman edenler Allah'tan korkun ve doğrularla beraber olun
Yani kardeşim, seninde bana dediğin gibi sende emin ol doğru yolda değilsin

Vaktimi aldınız gereksiz yere beni strese soktunuz benimle haksız yere alay ettiniz. Bu yüzden size hakkımı helal etmiyorum. Hakkınız geçmiştir gözünüz aydın

Bu konuda benim için burda bitmiştir. Hadi baya eyvallah.