Satış ortaklığını tam olarak anlamadığınız aşikar bu işi öğrenen arkadaşlarımız fiziksel bir ürünü pazarlamış olacaklar kapıda ödeme kolaylığı ile satış başı kazanç alacaklar ürünler benim değil yanlış anlamayın bende normal satış ortağıyım bayisiyim sanırım ön yargılarımız yüzünden türkiyede biraz ileri gidemiyoruz satış ortaklığı sistemi yurtdışında patlama yaptı hocam bizim türk toplumu önyargılı olduğundan ağzımız açık bekliyoruz armudu. Teşekkürler.
Evet asikar, ben Affiliate Marketing ile calismaya basladigimda sen hala ayakkabini baglamiyordun ! Musa erdogmusun o dandirik kitabini (dandirik diyorum cunku icerigi her yerde bulabileceginiz bla bla bla seyler mevcuttur, ozel bir sey yoktur) yayinlamadan once yapiyordum.
Turklerde onyargi olabilir, onu bilemem ama ben turk degilim...
Not: Affiliate Marketing ile sayisiz ipuclari (ise yarayan) ingilizce olarak var internette hemde acik erisimde, nerde aradiginiz onemlidir. Turkce olarak ise yavas yavas Satis ortakligi ile ilgili makaleler cogaliyor ama cogu mutlaka makalenin sonunda size bir urun kakalamaya calismaktadir, dikkat edin, umut satin almayin !!!