Kelin ilacı olsa başına sürermiş. Ayda 5.000 kazanan adam gelip burda kitap satsam tutarmı diye düşünmez, yeni çözüm bulur parasını katlar.
Hocam malesef piyasa araştırması denen bir konuyu bilmiyorsunuz sanırım. Bir ürünün satışı pazarlaması yapılmadan önce zemin hazırlanır ve elverişli ise o ürünü pazarlayabilirsiniz. Şimdi ben kitabı yazıp bir oyun forumunda paylaşmış olsa idim sizce satabilirmiydim kitabı ? Şuan burda yapılan şey bir araştırmadır bilgi benim sonuçta belirli bir ücret karşılığı bunu satıyorum 50-100 tane satıp ortadan da kaybolma gibi bir niyetim yok çözüme gerek yok zaten şuan kazanıyorum dün aldığım 30 siparişin 16 tanesi onay aldı ve kargolandı bile şuan bekleyen 14 adet dediğim gibi bir satış ortağının düşüncesi "Su akarken testiyi doldurmaktır." Bir değil birçok alanda kazanmaktır yanlış düşünmenize şaşırmadım çünkü birçok kişi kitap niyetine internetten topladığı bilgiler toplamış satışa koymuş alan arkadaşlarımızda rahatsız olmuş ama önyargılı davranarak Türkiye'de bu sistemin ilerlemesine katkıda bulunamazsınız. Saygılar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:19:37 -->-> Daha önceki mesaj 14:04:48 --
Görünüşe göre bir kısım arkadaşımış bu iş hakkında olumsuz düşünürken bir kısmıda olumlu cevaplar vermiş şunu söylemek istiyorum arkadaşlar ben size geleneksel okukazan-tıklakazan-izlekazan gibi saçma bilgiler sunmuyorum Adsense ile para kazanma kitabı, Google kazançları kitabı, Goomass kitabı piyasada en çok satmış ürünlerdir fakat bunlarlada bir alakamız yok kitap pazarlamıycaksınız yanlış düşünceler var herkesin kafasında siz fiziksel insanların gerçekten ihtiyacı olan bir ürünün online olarak aracı olacaksınız ve sipariş alacaksınız gerisi firma hallediyor gerçekten şeffaf bir panel var bende sizler gibi satış ortağı olma konusunda araştırmalar yaparken kendimi bu işlerin içinde bulan bir kardeşinizim yıllarca satış ortaklığı yaptım clickbank, xticaret gibi sitelerden e-kitaplar sattım ama artık bunların etkisi kalmadı zaten kitap sadece r10 üyelerine özel farklı mecralarda satmayı düşünmüyorum hep beraber işin kaymağını yiyelim ben bu bilgiler paylaştığım için pastadaki payın azalması gibi bir şey söz konusu değil türkiyenin nüfusu yüksek hitab ettiğimiz kısım %50'si ve bir satış ortağı bunun anca %1 lik kısmına bile hitab edemiyor o halde bile kazançları oldukça yüksek ben aylık olarak baz aldım haftalık bu parayı kazanan arkadaşlarımız var bununda kanıtını kitap çıktığı gün konuda bulabileceksiniz arkadaşlar önyargılarınızı atın akılcı düşünün. Saygılar..