Reklamlarımı Mobil Cihazlara Kapatamıyorum, O kadar araştırdım bir türlü yok, Cihazları düzenle diye seçenek yok. Nereden çözebiliriz bir cevap alırsak seviniriz
Herhangi bir kampayadayken "REKLAMLAR" Sekmesine tıklayınız. O sekmede karşısınıza reklam gruplarınız gelecektir. Hangi reklam grubunuzda "MOBİL REKLAM" kapatmak istiyorsanız o grubun sağındaki kalem işareti yani düzenle işaretine tıklayınız. Orada karşınıza açılan küçük pencerede mobil tiki tıklı olacaktır. O tiki kaldırarak mobile reklamlarınızı engellemiş olursunuz. Kolay gelsin..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:56:32 -->-> Daha önceki mesaj 11:55:27 --
reklamlarım için ödeme yaptım ama Ödemenizi almadığımız için reklamlarınız yayınlanmıyor. deniyor. bir süre beklemem mi gerekecek?
Eğer ilk ödemeniz ise beklemeniz gerekmektedir. Zaten şimdiye ödemeniz geçmiştir diye düşünüyorum. İlk ödemede kesinlikle ücretler çok geç yansıyor. 2. ödeme ve devamında ödemeler anında geçmektedir.
Diğer bir olaysa bazı arkadaşlar merak edebilirler. İçerde paranız bittiğinde reklamlar kapatılır ve yukarıda kırmızı bantta paranız bitmiştir yazacaktır. Parayı hesaba yatırsanız bile 2-3 saat orası bugda kalıyor ve düzelmiyor. Param geçmedi diye korkmanıza gerek yok. Belirli bir süre sonra düzelecektir o yazı.
Anlamadığınız veya Yapamadığınız bir durum olursa seve seve yardım ederim. Kolay gelsin..