Dostum sağlam yerlerden bilgi almadığın sürece sadece o ortamda çalışarak o ortamı tanıyamazsın. Ben sana yanlışsın demiyorum, sadece olayın iç yüzüne değil de dış yüzüne hakimsin sen.
Mesela bu soyalı et olayının afrikadaki insanların açlığına engel olmak için, bi nevi et yediklerini zannetsinler diye (tadı aynı nasıl olsa) yapılmış bir şey olduğunu daha sonra da bu işin paraya döküldüğünü mc burger gibi yerlerde kullanıldığını biliyor muydun?
Emin ol sen orada çalışmana rağmen ben senden daha çok mc'den yiyorumdur, benim ofisim cevahirin yanında hergün ofise giderken mc'e uğrar 1 menü öğle arası 1 menü akşam üstü ve ofisten çıkıp eve giderken 1 menü olmak üzere günde 3 menü yiyen bir adamım. Daha doğrusu adamdım. şubat ayından itibaren bıraktım.
Bak bu da ofisten çıkamayıp da sipariş olarak verdiğim menüler ve sayfalarca uzar bu :
http://prntscr.com/2uham0
Ama bunları yiyorum diye ne kadar kötü olduklarını bilmiyorum anlamına gelmez.
Bunları nerden mi biliyorum, işim gereği hepsinin üst düzey yöneticileriyle tanışıyorum. Dominosla ilgili de bilgiler verebilirim istersen? Dominos hakkında bildiklerimi yazsam bi daha kimse pizza yemez.
umarım artislik falan yaptığımı düşünmez ve beni yanlış anlamazsın.
Hocam ne biliyorsanız yazında bizde ona göre yemiyelim yani. Seviyoruz, güzel, hoş ama sağlığı tehlikeye atıyorsa ciddi anlamda ağzıma sürmem bi daha..