Son Aktivitesi: Bugün 01:45:41
hocam 15 dk önce foruma giriyon mesajlarımıza neden dönüş yapmıyorsun anlamıyorum ki kanalların teslimatını bekliyorum.
Hocam kanallarınızı kontrol etmeniz için size kanal linklerini gönderdim oradan kontrol ediyorsunuz ve kanallarınızın bittiğini biliyorsunuz. Sadece şifreleri değiştirip teslim edeceğimide biliyorsunuz. 3 kanalınızın şifresini değiştirip pm olarak gönderdim biraz önce.Tapatalk r10a giriş yapıyor ancak yazılanları okuyamıyorum o yüzden giriş yapıldı olarak görünüyordur. Foruma girmiş olsam neden yazmayayım size?
Sizde telefon numaram var daha önce defalarca görüştük, bu sefer neden aramadınız?
hocam 6 ay oldu benimkiler hala yok
banka hesabımı gönderdim 1 hafta ya kadar ücret gelmezse şikayet konumu açacağım...
Geçen hafta para iadesi yada iş teslimi için pm attım size para iadesi istediniz. Pazartesi ödemenizi yapacağımı söyledim,söylediğim gibide ödemeniz gün içerisinde hesabınıza yapacağım.Durumu öyle lanse ediyorsunuz ki sanki iade istemişsiniz ve ben aylardır size ödeme yapmıyorum. Ayrıca ****** üzerinden pm göndermişsiniz,gönderdiğiniz pm'i oradan cevapladım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:17:18 -->-> Daha önceki mesaj 11:15:56 --
Enteresan olan nedir hocam?