1. Site Satılmıştır

Site adresi: telefonda verilecek (uygun gördüğüm kişilere)
Sitenin Aylık Getirisi: 3.000 Tl den fazla
Site için istenen fiyat : 30.000 TL
Sitenin açılış tarihi: 2011
Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link: Aylık 500.000 Tekilden fazla
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:3 Yaşında PR : 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site Tüm içeriği
Hosting dahil midir: -
Banlı olduğu sponsor var mı:yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: özel yazılım

site keyword domaindir, arkadaşlar bunu göz önünde bulundursunlar.

Öncelikle Herkese Hayırlı kazançlar arkadaşlar, En başta belirtmek isterim ki R10.Net de daha önce de çok defa oyun sitesi sattım ve sırf merak için ve bilgi çalmak için pm isteyenlerden bıktım onun için kesinlikle ve kesinlikle pm ile bilgi vermeyeceğim. Satın almak isteyen CİDDİ kişiler pm ile telefon numaralarını bıraksınlar UYGUN gördüğüm kişileri ben kendim arayıp gerekli bilgileri veririm (herkesi aramama hakkımı saklı tutuyorum). alacak olan kişiye adsense ve sayaç bilgileri görüntülerini veya uzaktan bağlanarak canlı gösterebilirim. Sitenin sadece son 4 aylık bilgileri mevcuttur ( 4 ay önce başka birisinden satın almıştım) satma nedenimi merak edenler var ise elimde başka projeler var onları geliştirmek istiyorum. Siteyi satmada acelem yok keyfe kederdir, satılmasa da aylık çok güzel getirisi vardır. ayrıca şunu da belirteyim ( daha önceki satışlarımda başıma geldi) bu getiriyi veya aylık kazancın güvencesini veriyor musun şeklinde çok saçma sapan tekliflerde bulunanlar oldu ben şimdi böyle düşünenlere bir soru da ben sorayım; yarın ölmeyeceğinize siz garanti veriyor musunuz?, arkadaşlar zaten bu işin garantisi olsa kimse elindeki sitesini 8-10 aylık gelirine satmaz. sunucu ücretini 1 yıllık peşin ödedim ve alacak kişinin bu masrafı da olmayacak. herkese hayırlı çalışmalar ve hayırlı kazançlar dilerim.

2. Site

Site adresi: boyamax.com
Sitenin Aylık Getirisi: 600 tl civarı
Site için istenen fiyat : 5.500 TL
Sitenin açılış tarihi: 2009
Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link: 2k civarı
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:5 Yaşında PR :2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site Tüm içeriği
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: özel yazılım

arkadaşlar sitemiz genel oyun içeriklidir ve kesintisiz olarak tam 5 Yıldır yayın hayatındadır ve 5 yıldır düzenli bir şekilde para kazandıran Genel flash oyun sitesidir. ilk açıldığı zamanlar o zamanlar çok popüler olduğu için oyunlar1 kelimesinde 2. sıraya kadar yükselmiş olan bir sitedir. 5 yıl boyunca pek fazla backlink çalışması yapılmamıştır, arada bir backlink ve birkaç tane tanıtım yazısı alınmıştır. sitenin şuan hiçbir masrafı yoktur, para ödeyerek aldığım backlink vs yoktur en son 1 sene önce 1-2 tane backlink almıştım onlarında süresi bitince kaldırıldı. site gayet stabildir. herhangi bir hacklink vs kullanılmamıştır. zaten dediğim gibi 5 yıllık bir sitedir sorunu olsa bugüne kadar düzenli bir kazanç sağlamazdı, hitlerin % 90 dan fazlası içeriğindeki oyun isimlerinden gelmektedir. eğer alan arkadaş boyama,boyama oyunları ve oyunlar1 kelimesinde birkaç kaliteli backlink alırsa gayet güzel seviyeye gelir, hit ve kazancını çok rahat yükseltebilirler. hit ve ads görüntülerini kısa sürede konuya ekleyeceğim onun için pm isteyecek bir durum kalmayacak, herkese hayırı kazançlar dilerim.