Face niye kaybetsin sayfa yöneten kişiler kaybediyor hep kaybetmeye de devam ediyoruz . Sayfaların hepsini kenara koyup gitsek ne kazanıcaz sıfır tepkiyi neyle göstericez sokağa mı çıkıp yürücez Adam saçma sapan işler yapan sayfa sahiplerinden bıktı zaten açık bulup bulup kötüye kullandıkça millet saçma sapan şeyleri gördükçe face kullanıcı kaybediyor Biz ne kazanırız diye bakıyoruz attığımız her reklamda veya paylaşımda.

Facebookta eğer sadece resmi sayfalar olursa ( sanatçı film dizi şirket vb. ) kullanıcılar bunu nasıl karşılar düşünmek lazım. Anasayfasına komik bir video komik bir resim veya bilgi sayfasından bir bilgi paylaşımı düşmeyince kullanıcılar nasıl tepki gösterir ? Bu şekilde olursa face sadece sohbet ve oynanan oyunlarla devam etmesi gerekir bu iyi mi olur kötü mü olur denemek istiyordur belki de mark yavaştan oğlum bak gidin demeye çalışıyor bize

Aslında google adsense tarzı bir şey yapsa sayfa sahiplerine kazanç sağlama olanağı sunsa nasıl olur acaba. Sayfalarda belli yerlerde çıkan reklamlara tıklama veya gösterim üzerinden kazanç sağlama olsa sayfa sahiplerine ekstra teşvik ve sayfalar reklamla dolmaz Ama mark böyle bir şey yapar mı yapmaz . Hep bana hep bana bana diyor çünkü

Alternatif yerlere yönelmek lazım ama face gibi sağlam olabilecek bir yer yok şuan için kısa sürede yapılan yatırımı çıkartabilen iyi kazanç sağlanacak ..