Yorumlara bakılacak olursa birçok arkadaşımız bu piyasadaki para kazanma konusunda çıkan kitaplardan muzdarip ben size şu kadar parayla bu parayı kazanırsınız demiyorum sistemi öğrendiğiniz an bir kuruş ücret ödemeden kazanmaya başlayacaksınız. Ama derseniz uyguladığımız sistem beni tatmin etmiyor 3 saat vakit ayırarak 5000 tl yetmiyor farklı yöntemler de kullanıp 20000 tl kazanmak istiyorum diyebilirsiniz kitapda bundan da bahsedeceğim gerçekten bilinçlendirici ve gerçekten para kazanma kitabı olacaktır. Kitabı gelen yorumlar değerlendirildikten sonra yazıp yazmayacağıma karar vereceğim.
Teşekkürler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:39:39 -->-> Daha önceki mesaj 00:38:42 --
merak etme var olan bir şeyi kimse aldatıcı ifadelerle yok saydıramaz. e-book içinde yer alan kesin kazanç belgeleri olursa ve bu kazançlarının sonucu aynı işlemi uygulayabilen kişiler gelir sağlarsa onlar istedikleri kadar kendilerini yırtsınlar baltalayamazlar.
hiç olmadı sağlam 3-5 kişiye ücretsiz verirsin, onlarda kazançları dediğin gibi olursa gelirler konuya referans olurlar sıkıntı kalmaz.
Haklısınız bu yüzden geri planda bir kaç arkadaşımla görüşüyorum kazançlarını kanıt olarak paylaşacağım kitabın çıktığı gün.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:42:51 -->-> Daha önceki mesaj 00:39:39 --
Iyi hadi bakalim bekliyorum ben e-kitabi. alirken ama sozlesme imzalayacagim bu sefer. sureli aldikalrimizin hicbiir ise yaramiyor verdigimiz parayla kaliyoruz.
Sozlesme imzalariz. Aylik 5000 kazanirsam size 10000 vericem, eger 5000 kazanamzsam sizden 10000 tahsil edicem diye.
sorun yok yani. ben bekliyorum kitabi sozlesme ile satin almayi. Hayirli olsun.
Teşekkürler hocam.