abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla konuyu açtıktan sonra düşündüm de bu adamın güvenliğini sağlamaları bir taraftan ilginç sayılır. Yasalar var lakin bu adamı eğer Kars'ta yaşayanlar yakalasaydı 5 dakika fazla sağ kalmazdı. Zaten içeride rahat bırakmazlar. Bu adamın idam edilip edilmemesi bir şeyi değiştirmeyecek sonuçta bir çocuk öldü geri gelmez. Fakat böylelerini meydanda sallandırmak ibret olacaktır bunun gibi sapıklar için. Bir çok ülkede idam kararı bulunmakta.
İdamı nefret duyduğum bu gibi katiller, sapıklar ve teröristlerle ilgili durumlarda savunmakla beraber idamın bir çözüm olmadığını çok iyi biliyorum. Bahsettiğiniz ibret olsun mantığı tutmuyor, tutsa İran'da bugün hiçbir suç kalmazdı. Suç oranı en az bizimki kadar çoktur orada.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:24:54 -->-> Daha önceki mesaj 22:19:26 --

BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onların gittiği koğuşa damatlar koğuşu deniliyor, zaten ibret için oraya atıyorlar, merak etmeyin içeri gidene kadar askerler + cezaevi personeli üstünden geçer sonra mahkumlar

cezaevinde askerlik yaptım neler var neler iğreç
Hocam bunlar kulaktan dolma bilgilerse hiç söylemeyin daha iyi, ne olursa olsun her askeri ve her personeli de eşcinsel gibi göstermişsiniz resmen.