KorsaNvBh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçı şampuan şekillendirmez, şampuanla saç kirden yağdan arındırılır, üstüne saç kremi sürülür ki saça nem versin kuru ve tarak girmeyen bir saç görüntüsü oluşmasın. Bunlar yıkanma esnasında yapılacak işler, yıkanmadan sonra ise türlü türlü saç spreyi saç köpüğü wax ve fönlerle saça şekil verilir.
Bunun dışında head and shoulders kepek yaptı bende güya kepeği yüzde 99a kadar önlüyordu kepek olmayan saçımda nasıl kepek çıkarmayı başardıysa...
Bioblas kullandım bi ara saç güçlensin falan diye sanırım işe yaradı ama emin değilim hiç değilse kepek yapmıyordu.
Şu an blendax şampuan ve saç kremi kullanıyorum fena değil ama dediğim gibi şekil olayı tamamen saç kremi saç köpüğü wax saç spreyi fön gibi olaylarda bitiyor. Wax falan kullandıysan zaten günlük yıkamalısın o saçı, günlük yıkarsan da saçın sağlıksızlaşıyor böyle de bir döngü var.
Özet: git 3e vurdur saç falan boşver bu işleri
Hocam aksine bende head and shoulders kullanmaya başladıktan sonra ufak tefek olan kepektende kurtulmuştum Tabi saçtan saça değişiyor konu sahibi saç tipini yazarsa daha rahat yorum yapabiliriz sanırım