Arkadaşlar bulaşmayın, işiniz her türlü aksayabilir bin bir türlü bahane ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
Uzun uzun yazıyorum kendiniz artık puanınızı verirsiniz.
04/04/2014 de kendileri ile konusup anlasıp sürekli form basımı için hesaplarına EFT yaptım
Tasarımcı arkadaşa ,tasarımın onayını verdik
Ardından telefon ile görüşmemizde(04/04/2014), Ömer bey faturalarınız yarına yetiştirmeye çalışırız ancak bu normal süre değil söz vermeyelim.Normalde pazartesi hazır olur dediler.
Bende iyi süper falan , çok iyi başladık diyordum. Neyse c.tesiye yetişmedi, tabi yetişmesinide pek beklemiyordum , p.tesi elimize geçer faturalarıda basıp müşterilere yollarız diyordum.
07.04.2014 Pazartesi olur mail, atarım cevap bu şekildedir
Tabikide bu mailde hiçbir çıkışma vs yapmatık, halden anlarız sonuçta adam hastalanmıştır işler aksar olabilecek şeyler bunlar.Ardından Faturalar elimize yarın geçebilir mi diye soruyorum
verilen cevap direk aşağıdaki gibi(08.04.2014 tarihinde cevap veriliyor,yarından kastı 09.04.2014)
Yine eyvallah çekip bekliyorum. Verilen tarih (09.04.2014 de) tekrar bir mail atıyorum bu sefer tasarımcı arkadaş cevap veriyor.

Haydaa, bana dendi 09.04 de elinizde olur buna göre program yapabilirsiniz deniliyor, ancak 09.04 tarihinde aldığımzı cevap kargo yetişmeyebilir.
bundan sonra mailleşme yok arkadaşlar, iş iyice sarktığı için sürekli telefondan haberleşmeye calısıyorum.
Perşembe günü saat 2 gibi kendilerine ulaşıp hocam bizim faturaların ne olduğunu soruyorum.
4 de kargoya vericez yarın elinizde olucak deniliyor. E böyle anlaşmamıştık bugün geliceğiniz söylemiştiniz diyorum, işte bir aksilik oldu hepsi peşe denk geldi şöyleydi böyleydi.
Yine tamam eyvallah çekiyorum sonra diyorum ki, eğer yarın (11.04.2014) faturalar elimize ulaşmayacaksa , ben geleyim araçla alayım,kaça kadar açıksınız diyorum, 7ye kadar açık olduklarını
gelip alabilceğimizi söylüyorlar. Ama yarın kesin elinzdie olur diyorlar. Gelmeyecekseniz haber verin 4de kargoya verelim diyorlar. Bende tamam size dönücem diyorum telefonu kapatıyorum.
10 dk sonra kendilerini arayıp, gelemeyeceğimi belirtip ürünü kargoya vermelerini istiyorum. Tamamdır abi MNG kargo ile gönderiyoruz diyorlar, okeyleşip kapatıyoruz teli.
Cuma oluyor bekle allah bekle kargo yok,arıyorum istinye MNG'yi dün benim adıma bir paket gönderilcekti geldimi diyorum
Ömer bey dün değil bugün(cuma günü) bir paket geldi yarın dağıtıma çıkılcak diyorlar.
Allah allah diyorum nasıl olur dün gönderilmiş olması lazım.
Neyse zirveofset mehmet beyi arıyorum diyorum böle böle kargoyu bugün vermişsiniz daha,dün vericeğinizi söylemiştiniz.
-Olur mu dün verdik kargoya, bugün bizdne hiç kargo cıkmadı vs vs gibi yanıtlar alıyorum.
Kargo takip numarası istiyorum,
VER(E)MİYORLAR,evraklar bişiler bişiler diyorlar kargo takip numarasını haliyle alamadım. Sanırım kendilerine verilmemiş. Bana c.tesi sabahdan kargoyu
arayıp bilgi alacağını , ardından bana durumu anlatacağını söylüyorlar.
Ya sabır ya sabır, c.tesi oluyor bütün kayışlar bugün kopuyor.
ortada kargo yok,
telefon ile arayıp bilgilendirme yok,
Kendilerini arıyorum telefon açılmıyor,whatsapp'dan bakıyorum son görülme 13:26 hemen 10 dk sonra ben arıyorum telefon acılmıyor. 5 kere falan arıyorum tık yok.
Olayın koptuğu nokta ;
istinye MNG'yi arıyorum.
Merhaba ben ömer telli işte benim bi kargom olacaktı hala teslim edilmedi onu sorgulayacaktım diyorum.
Kontrol ediliyor,kargonuz teslim edilmiş deniliyor. Nasıl olur diyorum falan filan derken komsularınıza teslim edilmiş deniliyor,teşekkür edip telefonu kapatıyorum.
İniyorum aşağı bizimkilere soruyorum kargo gelmiş nerde, baban almış deniliyor.
Ama bakıyoruz ki faturalar YOK.
Meğer bizimkiler internetten benim adıma bir adet ıvır zıvır sipariş veriyorlar.
Cuma günü kargoyu arayıp sorguladığımda ise, kargonuz var deniliyor(bende faturalar sanıyorum) Meğersem bu ıvır zıvır var deniliyor bana.
Benim şarteller iyice atıyor, direk şirketin adresine bakıyorum (mecidiyeköy dereboyu caddesi) ,
hemen mecdiyeköy dereboyu caddesindeki mng'yi arıyorum.
Adıma gönderilmiş kargo varmı diyorum , yok diyorlar. Firma ismini söylüyorum malesef yok diyorlar.
Peki diyorum zirvesoft başka cikis yapmıs ordan mı gönderiliyor diyorum.
Evet burdan birkaç isme gönderilme yapılmış ama sizin adınıza AYIN 9UNDAN İTİBAREN hiçbir kargo çıkışı olmamış diyorlar.
Teşekkürler bunlar beni sanırım oyalıyor diyip telefonu kapatıyorum.
12.04.2014'de Whatssapdan yazmıştım kendisine verilen cevap ;

Yorum size kalmış,işlerinizin geçikmesini vs istemiyorsanız kendileri ile çalışmassınız.
https://www.r10.net/members/63177-gipas.html
etiket :
zirveofset şikayet , [b]zirveofset istanbul[b],
zirveofset fatura