Sürücü kursu kaydında senden sağlık raporu, ikametgah, sicil kaydı, kimlik fotokopisi, diploma sureti ve fotoğraf isteniyor. Eğer sağlık, diploma, sicil gibi bir sorun olursa zaten kursa kaydın olmuyor, o nedenle herşeyi hallederim sorun olur diye korkma. Ehliyette kullandığı cihaz ve protezlerde gözlük veya lens gibi işleniyor, sağlık raporunda gözlüksüz kullanabilir yazdırmak için dene derim, gözlüksüz araç kullanman ehliyetsiz kullanmanla eşdeğer olacak çünkü gözlüklü yazarlarsa. Dünyanın binbir türlü hali var olur da gözlük kırılır diye gözlüksüz geçmesini sağlamıştım, ben de gözlüklüyüm normalde.
Umarım yardımcı olmuşumdur
tak gözlüğünü hayatına bak bırak askerliği polisliği düzgün işler kovala

benim anlamadığım astsubay olup sonradan gözleri bozulanları meslekten atıyorlarmı atmıyorsalar neden gözlük takanları almıyorlar bunda haksızlık var hiç bişey yapsada pasif bir göreve vermeleri gerekir.
bu göz kusurları 10 kişiden 9'unda numaraları düşükte olsa rahatlıkla çıkarıyor heleki şimdiki zamanda yüzde yüz gören yoktur teknoloji çağındayız
Gözlük numaraları için belli kriterler var onları da sağlayınca gene gözlükle girebiliyorsun.
Ehliyeti alırsın ama ehliyette protez: kısmında gözlük yazar. Polis çevirmesinde Gözlüksüz araba kullanırsan ceza yersin
Gözlüksüz bisiklete bile bin
(e)miyorum. Gözlüklü / Gözlüksüz yazmalarında bir sakınca yok.