ah şu türk kızları
1,60 Boyları var türlü türlü huyları var değilmi.
Ben 1,90 boyundayım yaşta 33 rumeli göçmeni bir ailenin çocuğuyum doğal olarak izmandut gibiyim ancak yaşıtım bayanlar beni genelde bir koruyucu gözüyle bakıyorlar. Bu akşam servisle gelirken yer bulamayan bir bayan arkadaş en arkaya oturmuştu hanım efendi süper mini giymiş doğal olarak arka beşli 4 böcek bir çiçek oldu siyaset yapıyoruz tabiki herkezin aklı süper minide bayanı tanıyorum gösterişli olmasının dışında çok iyidir diyebilirim hiç o taraklarda bezi olmaz ben ordayım diye gelip oturdu yoksa ayakta gidecek tabi bir yandan 3 kişinin gözü bir orda bir süper minide en sonunda anladım kız rahatsız eve varmayada var yarım saaten fazla hemen kahramanlık yaptım çıokardım montumu sırıtımdan kucağına şöyle örttüm bilmiyorum sahiplenme midir
Yavrum okadar kısa mini giyersen adamlar siyaseti bırakırlar yani neyse kulaklığını taktı müziğini dinlemeye başladı bizim üç bocekte firikik umutları suya düşünce

başladık eve gidene kadar hükümeti kurmaya hükümeti düşürmeye
Bayanlar hep aynı aslında neden o süper miniyi giyerler tamamiyle anlamış değilim ancak bir erkeğin sahiplenmesinede ihtiyaç duyuyorlar
"Berkecan merveden ayrılsın istiyorum" kuşağı ise çok farklı ne istediklerini tam olarak bilmezler onunla kanka olmak mı sevgili olmakmı arasında seçim yapmak zorundasın olaya hormonel bakma bence belkide ortalığı kızıştırmakta istiyor olabilir bak işte aşıklrım peşimde şeklinde
Farzedelim kızdan hoşlandın direkt olaya dal kaybedecek bişi yok dünyada başka kızlar oldunu düşünürsen en fazla seni red edecek okadar kızın karşısında ezik davranma sonuçta sen bir erkeksin ve asla yalakalıkla iş çözemezsin kadınlar ne kadar yumoş kılıkları severim desede oduncu erkeler hep bilinç altlarında yer etmiştir
Baktın kızın isteği yok bu zamanda kankası ol kesin sana bir sevgili ayarlar benim taktiksel hayat tecrübem onu elde edemezsen gider arkadaşını elde edersin değilmi