İyzico'nun websitesinde ayrıntılı bilgileri var hocam ilk 3 hafta ödeme yapmıyor sonra her hafta ödeme yapıyor.%2,5 Komisyon + bu komisyonun KDV'sini alıyor.50 TL altına ödeme yapmıyor bir sonraki haftaya devroluyor ve ilgileri çok güzel websiteme İyzico kurulumunu kendim yaptım onu yapamıyorsanız yardımcı oluyorlar.Sistemi aktif ederken birebir telefonda yardımcı oluyorlar vs. hizmetleri gayet hoş yani.
İstedikleri 4 belge var.Vergi levhanız,kimlik fotokopiniz,banka hesap cüzdanınızın veya online işlemlerden bir görüntü hesap numaranız ve adınız soyadınız görünecek şekilde birde imza sirküleri istiyorlardı sanırım.
İyzicoyu arayıp ayrıntılı bilgi alın memnun kalacaksınız bence.
Saygılarımla.
Edit:Şu linkte kafanızdaki tüm sorulara cevap var hocam.
https://www.iyzico.com/%C3%96demeler
anladım hocam

imza sirküsünden kastınız şahıs firması olarak kullandıgım ıcın ımza beyannamesi olurmu ? birde kargoylamı yollamak zorundayız fotosunu cekip yollasak yada faxla olurmu ?