Domain konusunda takıntılı biri olarak hem kelime hazneme hem de zevkime güvenirim. Aynı zamanda bu araştırma işinden de keyif almaktayım. Şimdiye kadar kendi kullandığım domainler de genelde insanlar tarafından sevilmiş ve kabul görmüştür.
Genelde domain almak isteyenler iyi bir domain önerirlerse kişilere sembolik bir ücret ödeme yoluna gidiyor. Ben ise tam tersi bir rota çiziyorum ve onların bana ulaşmalarını sağlıyorum.
Bana aşağıdaki şablona uyarak bilgilerinizi yollayabilirsiniz. Şablon dahilinde size belirttiğiniz kriterlerde 10 domain önereceğim.
Eğer beğendiğiniz bir domain çıkarsa ve kayıt ederseniz 3 TL ödeme yapabilirsiniz. Bu noktada iyi niyetin suistimal edilmesi gibi durumlarda verdiğim hizmeti durdurabilirim (yani sürekli domain önerdiğim domainler kayıt edilmesine rağmen hiçbir ödeme almazsam) ancak r10'un artık kemik bir kitleye ve bu tür ucuz numaralara girmeyecek üyelere sahip olduğunu düşünüyorum.
Alıntı
İstediğim Domainin Uzantısı: (Her uzantı, sadece .com, sadece .com veua .net gibi)
İstediğim Domainin Kategorisi: (Sağlık, film, sektörel vs.)
Domainin İçinde Geçmesini İstediğim Kelime: (sifa, izle vs.)
Domainlerin herhangi bir banı olup olmadığını kontrol etmek sizin insiyatifinizdedir.
Ödeme sadece Paypal'a alınacaktır. (Aileme ve arkadaşlarıma para gönderiyorum seçeneği seçilmeli.)
- Araştırılan domainler
sadece size iletilecektir.
Teklif sunduğum domainleri beğenmediğiniz takdirde hiçbir ödeme yapmayacaksınız.
- Hemen cevap gelmeyebilir. Özel mesaj ile dönüş yapanlara mutlaka geri dönüş yapılacaktır.
- Özel mesaj atan herkes lütfen konuya mesaj bıraksın.
Konuya mesaj bırakan üyeler öncelikli cevap alacaklardır.
- Başlangıç aşamasında bunun bir amme hizmeti olduğunu unutmayınız. Bu nedenle günün her anı bu işle uğraşmayacağımı unutmayınız.
- Bu konudaki hiçbir işlem için itrader vermeyiniz veya teklif etmeyiniz.
Domain arayışı içerisinde olan ilk üç kişi referansım olacaktır ve seçtiğim domainleri kayıt etseler dahi ücret alınmayacaktır.
Karşılıklı güven ile gazamız mübarek olsun.