Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili hasan iznin ile bir düzeltme yapmak isterim.

Litespeed lisanslarındaki cpu seçenekleri core-fiziksel çekirdek mantığı ile oluşturulmuştur.

1 cpu lisansında litespeed 1 fiziksel çekirdek üzerinde çalışır, sayı arttıkça daha fazla fiziksel çekirdek desteği açılır, bu lisansların farkı ise şudur.

Çekirdek desteği arttıkça litespeedin php süreçlerini oluşturma ve anlık sayfa derleme kapasitesi artmaktadır.

Tabiki normal bir web sunucusu için 1 cpu-core lisansı yeterli olacaktır, daha yoğun php süreçlerinin döndüğü 4 fiziksel core üstü veya 2 fiziksel işlemciye sahip sunucularda 2-4 veya 8 core lisansları tercih edilebilir. Ekstra olarak 2 core lisansında litespeed cache özelliğide açılıyordu paketler değişmedi ise.

http://www.litespeedtech.com/support...43/#post-31588
Haklısınız, her lisans yalnızca bir çekirdeğe etki ediyormuş

Yanlış bilgiledirme için özür dilerim, hiç aktif kullanmadığım için incelememiştim ama düşününce çok saçma geldi bu lisanslandırma modeli