Merhaba arkadaşlar bilirsiniz yazın bir konu açmıştım ve r10'da patlamıştı. %100 gerçeklerden oluşmaktaydı. Kısaca özetlemek gerekirse kızı gerçek hayattan dershaneden aynı sınıftan tanıyordum ve bu yıl farklı bir dershaneye gittiğimden dolayı kızı göremiyorum. Geçen yıl Temmuz - Haziran - Ağustos aylarında facebook üzerinden kıza teklif etmiştim fakat kız reddetmişti ve beni arkadaşlıktan çıkarmıştı. Fakat 1 ay önce kızı tekrar ekledim ve kabul etti. Ardından kız dedi ki Fenerbahçe maçında şu kafeye gideceğim şeklinde bir bildiri paylaştı bunun üzerine ben de gittim o mekana ve kızı yüzyüze gördüm. Yanında 1 tane erkek kankası ve 2 tane kız kankası vardı fakat erkek kankasıyla oldukça samimiydiler ve erkek kankasının boyu da benden en az 25 cm uzundur. Neyse arkadaşlar biz kafede maç izlemek için sandalyeye geçtik ve ben de sabırsızlanıyorum tabi kız daha gelmedi neyse maça 3 dakika kala tüm ümidim kesilmişti fakat kız dediğim gibi erkek kankası ve 2 tane yakın arkadaşıyla maça geldi ve bana göz kırptı selam verdi tebessüm ederek. Maalesef ki üst kata çıktılar çünkü çok kalabaydı. Biz mecburen aşağıda izledik. Maç arasında dışarı çıktım fakat dışarıya gelmediler. Neyse maç bitti kız orada birini bekliyordu kimi bekliyordu tam olarak anlayamadım ama gerçekten birini bekliyordu. Kızın yanından geçtim Merhaba dedim Merhaba dedi gülerek gülücüklü bir şekilde ( Hiç bir şey söyleyemedim kıza ) Sonra herkes dağıldı. Bir dahada kızı göremedim geçen haftaki derbi maçından sonra Ama akşamları faceden yazışıyoruz birbirimize şarkı linki felan atıyoruz kop kop felan diyor arada kız şarkı linki atıyor Ama tabi hep önce ben yazıyorum. Ben yazmadan ilerlemiyor.

Şimdi arkadaşlar bu kıza ne yapmam lazım ki aşık edeyim kızı? Bir daha kendisini göreceğim konusunda şüphelerim var neredeyse her gün dışarılarda o kızın evinin olduğu mekanların taraflarında turluyorum ama bir türlü göremedim. Anca faceden yazışıyoruz işte. Mekana davet ediyorum herkesle içki masasına oturulmaz felan diyor ... Benim ne yapmam lazım bu durumda bu kızı çok kafaya taktım ya?