Lerze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu hakkında deneme yapmadan fikrinizi almak istiyorum.

Şimdi benim cep telefonumun 5mp kamerası var ve HD çekim yapıyor. Yani kamera kayıt sistemi oldukça iyi ama 2gb sd kart olunca bu da iyi bir çekimi sadece 20 dakika yapabildiği anlamına geliyor.

Ayrıca bende birde taşınabilir hard disk var. Bu hard disk elektrik fişi ile kullanabiliyor. Şimdi ben taşınabilir hard diski telefona bağlasam sorun olur mu ?

İkisini bir birine bağlamak için ya yeni bir kablo yaptıracağım yada ikisininde usb fişini birbirine bağlayacak bir scart alacağım. Böylece birbirine bağlanacağı için ben bunu telefona SD kart olarak gösterebilir miyim ? Ayrıca elektrik fişi takılı olduğu için de, cep telefonunu şarj edebilir miyim ?

Bunu yapmamın sebebi ise kendi nikahımı falan çekmek. Yani bir kameraman 1 milyar para alıyor ve bende bunun daha iyisini yapabiliriz diye sizlere danışıyorum.
sadece megapikselle bitmiyo hocam bu işler. nikahının kaydını riske atmamanı öneririm. en basitinden telefon çok sallanır. sesi çok kötü alır. karanlık bi yerde çok karanlık kalır.bunun gibi bir ton sıkıntısı var telefon kaydının.