adminaktuel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
size şu kadar söyleyim 2 aydır 10 bin tl mi heba ettiler
itiraz ediyosun hee tamam tamam diolar geri gönderiyolar
Daha geçen gün hesabım kapatıldı sebeb çizgi film izle adında uygulama örnekleri google play de yüzlerce
para kazanmışmıyım uygulamadan hayır..
Para kazandıgım uygulamalara kılıf uyduramayınca aa bu varmış deyip noktayı koydular..
Walla ben artık pes etmek üzereyim bu google anlamsız politikalarına, sebepsiz kapatmalarına..
Yaptıgım işten sogur mu insan evet sogur teşekkürler google her nerede yaşanıyor ve yaşatıyorsan..
Bunu özellikle Türklere yapıyorlar. Ciddi şekilde gelir elde ediyorlar bu şekilde.
Örnek başıma gelen bir olayı anlatayım. Google 2 sene önce 15000 tl değerinde reklam verdik. Reklamları hedef kitleden kendi sitemde görüntülenmesini ayarladım. 15 bin tl'nin 2,3 bin tlsi kendi sitemdeki reklamlarda kullanıldı. Tam ödeme alma günü google hesabımı kapattı. Video sitelerinde reklam kullanılamazmış hiç bir şekilde ulaşamadım adamlara. Gönderilen emailde reklam verenin parasının iade edileceği yazıyordu. Tam 15 bin tl'nin hepsini çektiler bizden. 2,3 bin tl değerinde webmastera ödemeyen parayıda iade etmediler. Email ile kendilerine ulaştık durumu anlattık. Yine iade etmediler. Havadan reklam yapmadan 3 bin tl cebe attılar.

2 senedir google'un hiç bir ürününü kullanmıyorum admob kullanıyordum onuda google alınca mecbur kaldık kullanmaya. Eski admob ile hiç sorun yaşamadım. Ama google aldığı gün lanet başladı.

Bu seferde parayı ödemezlerse kesinlikle sağlam bir avukat tutup yayın durdurma kararı çıkartmaya çalışacağım. Youtube kapatıldı hala avukat bile yollamadılar Türkiyeye.