cPanels adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PS3: 100 TL, PS4: 180 TL kolların adet fiyatı ben fiyatları fazla fazla söyledim. Toptan aldığınızda hem ucuza hemde hepsini bir arada almış olursunuz. Kirayıda 2 3 aylık ödeseniz yeterli.
Evet hocam, zaten PS3 kolları falan daha ucuza bulabilirim heralde, çok araştırıyorum bu aralar. Fikir için teşekkür ederim.

imaginary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nakit bir işletmenin temel ihtiyacıdır, kirayı verip kurtulayım yanlış olur önemli olan ödemeleri düzenli yapabilmek ve nakiti muhafaza edebilmek.
İşte ortağım vazgeçmezse 15 BİN TL çekeceğim, bugün tekrardan konuşacağım kendisiyle.

aztech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yıllarıdır ticaretin içinde bir olarak (aileden dolayı)
sadece kira olarak bakmayın hocam size sayım
1-kira
2- elektrik, su
3- dükkan vergisi
4- muhasebeci parası
5- tabela takarsan ounuda vergisi var hatta tabela takmayım sadece cama yazıym dersen onunda vergisi var
6- çöp / yol vs vergisi adı altında belediye alıyor
7- günlük yeme içme masrafın
8- dükkanın içinin dekorasyon vs..
9- aldıgın ürünlern özelliklede kollar fazla dayanmaz
10- günlük 10-14 saat arası dğkkanda çakılı durman laızm bu haftanın her günü geçerli
yani sıfır tatil haberin olsun
11- daha baya bişey sayırlır

bunlar işin diger yüzü, biraz da olumlu bakarsak

- günde ort 12 saat açık olacaktır dükkan
- saati 2tl yapsan bie 10 masan olacaksa
- en kötü ihtimalle her masa ort 6 saat dolu olsa 60 saat eder oda gğnde 120tl eder
benm tahminim bunu ort günluk en kötü 150-200tl arası olur (hengi ildesin merkez ilçe orasını bilmiyorum ) ayda ort 5000tl kazancın olur.
yani bnce her halukarda kredi ve diger dukkan masrafın cıkar..

ticaret cesaret işidir bnce şuan bi işin yoksa gir hocam

ha bu arada yaz geliyor dükkana bide soguk içicek dolabı da koyarsan ordanda kar edersin
hatta kardesin vs fln varsa ufak bi tost makinası cay flnda ayarla bence o şekildede kazanırsın
Analiz için teşekkür ederim hocam, bu aralar burada (Mardin/Nusaybin) PES çılgınlığı var ve yavaş yavaş herkes salon açıyor ancak ilçenin merkezinde yok bende merkezi kapmak istiyorum. Ancak tek başıma o krediyi dert ediyorum. Arkadaş vazgeçmezse ortak olma konusunda sıkıntı yaşamayacağım, günlük 100 TL çıkarmam demek başarmak demek .)

sarfom94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi bunun birde sinir boyutu var.Müşteri kitlesi ergenlik çağındaki insanlar olduğu için bir süre sonra her çocuğu dövecek hale gelebilirsin.Bayram seyran demeden açık tutacaksın çünkü özel günlerde çok daha iyi iş yapıyor.Paraların başından 2 dk ayrılacaksın para aşıracaklar.Bunlar internet kafede olan şeyler.Büyük ihtimalle sizin meslekte de olacaktır.
Çalma, çırpma konusunu düşündüm. Kolları hesap öderken isteyeceğim. Ergenlerle de uğraşacağız malesef başka çare yok .)

Acikparfumler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
otur oturduğun yerde şu sıralar hiç bir iş için ne kredi çekilir nede yatırım yapılır. Çok istiyorsan git bir yerde 1000 tl 1500 tl maaşla çalış.
Öyle 1.500'lük iş zor buralarda hocam, bir işe atılayım dedim. Ama dediğiniz gibi kredi çok tehlikeli o yüzden sizlere danışıyorum.

kaantukek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şüphen varsa yapmamalısın
Tek başıma şüpheliyim.

arpej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sizin yerinizde olsa idim 10 bin TL kadar birikmiş para ile girerdim bu işe dediğiniz gibi herşey planlandığı gibi gitmez ve aylık kredi taksidini yatıramayabilirsiniz o halde havuzdaki paradan telafi edersiniz.
Beklediğim bir para gelmediği için beni öyle ortada çıplak bıraktı malesef hocam, yoksa dediğiniz en mantıklısı.