SetSql adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. sorum, Reklamlarıma tıkladıklarında kaç sn kalmaları gerekir benden para kesilmesi için 2.sorum reklamlara saldırı yapılmasını engellemek için ip dışında engelleyici bir program yada google un buna benzer bir önemli varmıdır.
Reklamlarınıza tıklamaları yeterli parar gitmesi için diyebiliyorum. Web sitenizde durmalarının şart olduğunu sanmıyorum. Çünkü bu durumu adwords yetkilileri ile görüşmüşlüğüm var. Reklama tıklıyarak hiç durmadan çıkanlar oluyor. Bunlar için yapılacak birşey yok gibi.

Saldırı mevzusuna gelince ip engellemenize gerek yok. Bu problemi google kendisi çözüyor zaten sizin adınıza. Aynı gün içerisinde 2 kez aynı ip üzerinden tıklandığı taktirde paranız ilk olarak gidiyor lakin gün sonunda tekrar hesabınıza ekleniyor. Tabi siz bunu farketmiyorsunuz. Bunun yanı sıra her gün aynı tıklaya ip'ler olduğu taktirde onunda önlemini aldıklarını söylüyorlar. Kısacası bunların hepsi Google Adwords yetkililerin verdiği cevaplardır.

Zaten Adsense üzerinde alınan önlemler ne ise, bu kısımdada bunlar geçerli oluyor. Adwords kullanıcılardansa daha çok müşterilerine önem veriyorlar. Yani bizlere önem veriyor. Bu konuda içinize şüphe dahi gelmesin. Lakin size kıllık yapmak isteyen biri çıkarsa 1-2 günde bir tıklama gibi ihtimali olabilir.

Son olarak ip engelleme diye bir sistem var mı bilmiyorum. Olsa dahi tıklayanın ip'sini görebileceğinizi sanmıyorum. Kısacası her şey google'nin insiyatifinde gibi gözüküyor..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:36:17 -->-> Daha önceki mesaj 11:27:04 --

Not: Adwords destek verdiğim bir çok firmaya saldırı olduğunu gördüm. Lakin ben günlük bütçeyi belirlediğim için o bütceyi aşmadı. Aynı zamanda yersiz tıklamalar gün sonunda silindi. Kısacası o konuda içiniz rahat olsun. Ne yaparsanız yapın her firma için bir günlük bütçe belirleyiniz. Siz işinizi garantiye almış olursunuz. Zaten adwords'de sizin için en iyisini yapacaktır rahat olun bu konuda..