Arkadaşlar dün bizim aracı (2011 Kangoo) almak isteyen birisi vardı adam bizim buraya geldi. Motora baktı sağına solunu inceledi otobana çıktı test etti falan. Arabayı adamın bacanağı kullandı adam araba yağ gibi gidiyor falan dedi.

Neyse herşeyde anlaştık para falan konuşuldu el sıkıştık. Adamın bacanağı yedek anahtarı var mı dedi. Biz de yedek anahtarını almamıştık. Adama söyledik yok olmaz gibisinden birşeyler söyledi. Bunu söyleyen de arabayı alacak adamın bacanağı. Babam arar sorarım gibisinden birşeyler söyledi ama arabayı 1,5 yıl önce galeriden aldık nereden bilelim yedek anahtarı nerede? Yedek anahtarı yaptırırız onunla kullanırsın dedik yok kasko kabul etmez demez mi? Benim şalterler attı babam yine sakin durdu. Az önce arabayı alacak adam aradı anahtarı bulabildin mi diye, telefonu babamdan aldım adama saydım saydım kapattım.

Arabayı beğendin mi, ne yapacaksın sen 3 yıllık arabanın yedek anahtarını? Yok çalınırmış, yazdırırsın kaskoya yedek anahtar kayıp diye olur biter. Bu kadar zorlamanın ne alemi var ki? Ha çok mu takıntın var, git yedek anahtarı olan araba al. Zorla satmıyoruz arabayı.