Gezi eylemlerinin çığ gibi büyümesinin yegane sebebi gücünü şiddetsizliğinden almış olmasıdır.
Molotofu gezide değil rüyanda görmüş olabilirsin.
İftira iftira iftira.
Şayet molotof iyi bir emele de hizmet edecekse o pis Burger King'ler yanabilir hiç umrumda değil...
AVM'leri protesto edip esnaftan alışveriş yapılması kampanyasını da yine çapulcu dediğiniz bizler kararlaştırıp uyguladık.
Gurur duyuyorum ki AVMleri sadece WC ihtiyacım için kullanıyor ve dışarıda sadece esnaf lokantasından yemek yiyor, tüketim çılgınlıgına ayak uydurmayıp bir akıllı telefon kullanmıyorum. Çapulcuyum ama onurluyum
Beni yanlış anlamışsınız.Ben ülkemdeki bir çok insanın bu şekilde kenetlenip hakkını aramasını doğru bulduğumu söylemek amacıyla yazmıştım o cevabı.
Ama o hakkını arayan masum insanların yanında cinayet,iç savaşa vesile olmak isteyen pkk grupları da vardı ne yazık ki.Yalnız molotof iyi bir emele hizmet edecekse ne demek onu anlayamadım?Bir silah ile iyi bir emele hizmet etmek ne demektir yapmayın gözünüzü seveyim.Kendini korumak amacıyla savaşta kullanırsın tamam lakin böyle bir düşüncede konu sırf o para kıran sağlıksız fast food mekanlar bile olsa yanlış.