teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Erkek olduğunuz için doğal olarak olaya erkekçe bakıyorsunuz. Ama kadınlar da size sizin onlara baktığınız gibi bakıyor. Bir kadına da sorsanız erkekler duyarsız, ilgisiz ve çoğu da odun. Ya çok kılıbık olurlar ya da çok odun. Yani kadınlar bunu düşünür. Ve kadınlar da ilgilenmediğinde erkek için değerli olursun tezini uygular.

Hani erkeklerin konularını okudukça bir de kadınların konularını okuyorum, iki tarafın da maruzatı aynı

Kaçan kovalanır. Durum bundan ibaret.

Mesela forumda şu tarz konular da gördük; kız arkadaşım üstüme çok düşüyor, beni boğuyor

Ortasını bulmak zor.
Bence kadınlar bir erkeğe karşı yakınlık dozajını ayarlayamıyorlar belli bir noktadan sonra ve kadınlar ya kılıbık ya okun muhabbetine gelince ortası olunca kesinlikle kaçıyorlar kadınlar belli bir noktadan sonra başka şeyler arıyorlar hiç bir zaman elindeki ile yetinmiyorlar ilgi onların üzerinde olsun dünya onun etrafında dönsün modundalar

yanlış anlaşılmasın bu dediğim durum tabi ki gayet çok iyi ve düzgün bayanlarda var mesela bir kız vardı tam 2 ay uğraştım kızla buluşamadım bile durumu özetlediğinde erkek arkadaşı biz yakışmıyoruz birbirimize senin boyun kısa diye bir bahane ile terk etmiş kızı ve kız 2 3 senedir kimseyi hayatına sokmuyor

ama genel kanı kadınlarda şu ben popüler olayım ben havalı olayım erkekler benim etrafımda deliye dönsün kız arkadaşlarıma bak bu çocuk bana yazıyor çok yakışıklı arabası var parası var falan modunda

özellikle bu tanımladığım nesil şuan 15 ile 25 yaş arasındaki nesil